2013/07/11

Mi van a sminktáskámban?

Image Hosted by ImageShack.us

Nem vagyok egy hatalmas megszállott, aki egész sminkkollekciót cipel magával, bárhová is megy. Legtöbbször egy apró neszesszer van nálam, amibe csak a legfontosabb dolgok kerülnek bele: szempillaspirál, szájfény, korrektor és egy tükör. Napközben nem igazán duplázom meg az alapozót vagy a púdert az arcomon, egyrész nem érzem szükségesnek, másrészt meg kicsit lusti is vagyok rá. Viszont sokszor viszek magammal nagyobb sminktáskát, olyan esetekben amikor nem otthon csinálom meg a reggeli teljes sminket. Ezeket a kozmetikumokat napi szinten használom (ez a külsejükből is látszik), jól bevált termék szinte mindegyik, így bátran tudom ajánlani.


Image Hosted by ImageShack.us

Az utóbbi időben az Oriflame Ever Lasting alapozóját használom. Bár melegebb időben jobban szeretem a színezett hidratálókat, igyekszem tesztelgetni ezt az alapozót, hogy végre tudjak róla nektek véleményt mondani. A fedése közepes, viszonylag jól tart, de eléggé fényesedik tőle a bőröm. Púderral ez megoldható, de akinek zsíros a bőre nem ajánlanám. A Natural Beige árnyalatot használom.

Szem alatti karikák, és az orrom körüli pirosság eltüntetésére a Lovely Magic Pen-t használom. Szerintem ez a Lovely megújulása óta már nem is kapható. Én is egy rossmannos kiárusítás során csaptam re lá, ha jól emlékszem 199 Ft-ért. Nem fűztem hozzá túl sok reményt, de igazából az utóbbi időben egyre többet használom. Nagyon könnyű a formulája, és szeretem az ecsetes végét.

Pattik, és masszívabb bőrhibák eltüntetésére az essence pure skin anti-spot cover stick-et használom. Erősebb a fedése, mint a Lovelynak, de figyelni kell, hogy jól eldolgozzuk a körvonalakat, nehogy természetellenes legyen a hatása.

Az alapozó tartosítására és mattításra a Max Factor Creme Puff púdert használom Translucent árnyalatban. Az egyik legjobban mattító púderem, jól tart és nagyon könnyen fel lehet vinni az eccsetre.

Imádom a Max Factor Flawless Perfection pirosító Naturelle árnyalatát. Pirosítóról van szó, de mégis van egy kis bronzos árnyalata, így tök jó 2in1 termék. Tökéletes passzol a bőrszínemhez, nagyon szép lesz vele a végeredmény.

Bár sokan elfelejtik megjelenésünk egyik sarkallatos pontja a szemöldökünk. Az Oriflame szemöldökárnyalató készlete egy szuper termék. Két különböző árnyalatot, waxot és két kicsi ecsetet is rejt magában. Nagyon kis kompakt.

Ha szemhéjpúdert használok, előtte mindig felviszek egy vékony kis réteget az essence I love stage szemhéjalapozójából. A színek sokkal élénkebbek és tartósabbak lesznek tőle.

Most épp  aktuálisan a Miss Sporty Studio Colour Duo szemhéjpúderének 912 Vibrant Style árnyalatát viseltem egy visszafogott, hétköznapi sminkhez. A felvitelhez a Sigma E25-ös satírozó ecsetet használtam.

Mivel éppen kifogyott a nagy kedvenc, Max Factor Colour Xpert vízálló szemhéjtus, az Oriflame egyik újdonságával, a zselés szemhéjtussal kísérletezek. Eddig nem igazán vagyok elájulva. Nem valami tartós, különösen ebben a nagy hőségben. Lehet, hogy ez inkább egy téli termék lesz.

Töretlenül örök kedvenc nálam a Max Factor Clump Defy szempillaspirál. Csodásan hosszú és dús pillákat varázsol. Egyáltalán nem csomósodik akárhány rétegben viszem is fel.

Szintén régi befutó az essence all about cupcake árnyalatú rúzsa. Nagyon krémes, de mégsem kenődik el, jól hidratálja az ajkakat.

Nektek mi van a sminktáskátokban? 


Szeretnéd megnyerni az általad kiválaszott szemüveget? Jelentkezz ITT !


Follow on Bloglovin

3 megjegyzés

  1. Hú, ehhez képest nálam egy szájfény és egy korrektor lapul a táskában, főleg így nyáron:))
    Főleg azért nem cipelek magammal ilyeneket mert mindig azon paráznék mikor csipogok be valamelyik üzletben...:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt nem viszem magammal minden nap. Le is írtam a bevezetőben, hogy akkor van nálam ez a sminktáska, ha nem otthon töltöm az éjszakát és reggel sminkelnem kell. Amúgy nálam is egy csak egy szájfény, spirál és korrektor van. :)

      Törlés
  2. You recommended so many great products for me to try. Maybe I need to rethink carrying a few more items with me daily. Right now I only have a couple lip glosses, some hand cream, and a little bottle of perfume.

    Tracy @ www.sunnydaystarrynights.com

    VálaszTörlés