2013/06/18

Túlélőkészlet nyárra - Summer essentials

Image Hosted by ImageShack.us

Az utóbbi napokban igazi kánikula van. Nem fogok siránkozni, hogy mi ez az időjárás, hiszen nyár van, ilyennek kell lennie. Előkerülhetnek a lenge ruhák, kalapok és napszemüvegek. De ahhoz, hogy stílusosak lehessünk, nem elég a ruhatárunknak passzolnia az időjáráshoz. A következőkben azokat a termékeket fogom nektek megmutatni, amik számomra elengedhetetlenek nyáron - avagy az én kis túlélő-készletem kánikula esetére.


Image Hosted by ImageShack.us

Harminc fok körüli hőmérsékletnél a szempillaspirálon és egy kis szájfényen kívül nincs sok értelme a sminknek, hiszen úgysem marad meg hosszútávon. Viszont én ilyenkor is szeretem, ha egyenletesebb a bőröm, vagy legalábbis a tudatot, hogy én igenis megpróbáltam szalonképessé tenni az arcomat. Az essence pure skin színezett hidratálóját már nagyon régóta használom és szeretem. Fényvédőt nem tartalmaz, így mindig használok előtte teljes értékű hidratálót is, ami igen.
Sokszor efelejtjük, hogy akár ajkaink is leéghetnek. A Max Factor Xperience ajakápoló balzsamjai 10-es faktorszámú fényvédőt tartalmaznak. Kedvenc árnyalatom a narancsos Amber.
Bár normál arcbőröm van, ilyen extrém időben könnyen kifényesedik. Jó megoldás lehet ilyen esetben az essence sun club mattító lapocskái. Vészhelyzetben csak elő veszek egy lapocskát, megtörlöm vele az arcot és viszlát fényesség.

Image Hosted by ImageShack.us

Imádok mezítláb mászkálni, nem csak a lakásban, de kint is. Ez viszont nem tesz túl jót a sarkamnak. Bár általában a repedezett bőr az idősebb korosztályt érinti, nem szabad mellőzni az apró, felszínes repedéseket sem, mert ha hosszú távon nem foglalkozunk velük, könnyen visszafordíthatatlanná válik a probléma. Én a Scholl sarokápolóját használom, ami 2 hét alatt tökéletes sarkakat ígér. Tényleg nagyon hatásos, már az első használat során nagyon látványos a végeredmény. Nekem 1 hét alatt teljesen újjászülettek a sarkaim. Muszáj itt említést tennem az Oriflame Feet Up sarokápolójáról. Én még nem próbáltam, viszont Anyukám himnuszokat zeng róla. Állítása szerint kislány korában nem volt ilyen szép a sarka. :D

Image Hosted by ImageShack.us

Ha nyár akkor barnaság. Mivel eddig napozásra nem nagyon volt időm, az Oriflame Silk Beauty önbarnítós testápolóját használom, hogy legyen egy kis színem. Ha viszont strand és napozás, elengedhetlen egy jó naptej. Az én kedvencem a Nivea Sun protect & bronze 20-as napteje. Szórófeje megkönnyíti a felvitelt és extra gyorsan be is szívódik.

Image Hosted by ImageShack.us

Nyáron a megszokott parfümjeink kicsit töménynek hathatnak, érdemes egy kellemes illatú testpermetre váltani. Én az Avon gránátalmás - mangós frissító testpermetét használom. Szuper érzés magamra fújni, amikor úgy érzem felgyulladok. :D

Nálatok mik nyári "must have"-ek?

Follow on Bloglovin

11 megjegyzés

  1. Az Avonos gránátalmás testpermetemet épp tegnap használtam el :) bár én a végén már nem szerettem magamon. Ilyen melegben viszont tényleg csak a testpermetet tudom elviselni (most a dinnyés, valamint az epres-fehér csokoládés van soron).
    Jajj nekem a sarkaim néha olyan rossz állapotban tudnak lenni, ezért muszáj vagyok rájuk nagyon odafigyelni, napi szinten kenegetem őket az Avonos sarokpuhítóval, vagy mostanában Alverde testvajjal. A smink pedig hát van, hogy még szempillaspirált sincs kedvem 'viselni' ilyen melegben :D

    VálaszTörlés
  2. Én is ilyenkor inkább a testpermetet használom,a parfümtől foltos lesz a bőröm.:S

    VálaszTörlés
  3. nálam a fényvédős BB krém az alap :) de a parfümöt sem hagyom el csak nyáriasabb illatot használok és leginkább a fülem mögött ott bizti nem éri a nap :D a lábápolás alap :D anyukám mindig megcsinálja nekem XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D Haha :D én Anyummal valamikor a körömlakkot szedetem le ... :D

      Törlés
  4. Idén én is beruháztam egy testpermetre és egy arcpermetre is! A naptej természetesen elmaradhatatlan, most egy Lancome darab a kedvencem, a Müller outletben sikerült lecsapnom rá. :)

    VálaszTörlés
  5. Milyen hidratáló krémet használsz arcra, ami fényvédőt is tartalmaz? Nagyon keresgélek most, olyat szeretnék, ami könnyű állagú és gyorsan beszívódik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az Olay complete care day UV cream hidratálót használom. 15-os fényvédőt tartalmaz, könnyű állagú és gyorsan beszívódik. Ajánlom! :) :P

      Törlés
  6. nekem is Avonos testpermetem van, én az epreset vettem meg:)
    Garnier naptejet használok,önbarnítót még nem használtam, mindig félek, hogy foltos leszek, pedig olyan szívesen kipróbálnám:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nyugodtan próbálkozz meg az önbarnítóval. Ha alapos vagy, nem lehet gond. :)

      Törlés