2013/06/14

TESZT: Nivea Make Up Starter

Image Hosted by ImageShack.us


Sziasztok! Ma a Nivea Visage Make Up Starter gyorsan felszívódó hidratálót fogom nektek bemutatni. Úgy látszik a márka nagyon elkötelezte magát arra, hogy amilyen módon csak lehet, megkönnyíti a modern, állandó rohanásban élő nők életét. Ha még nem spóroltál volna elég időt a Nivea új, zuhanyzás közbeni testápolójával, itt az idő, hogy kipróbáld a Make Up Starter hidratálót!

Én nagyon hadilábon állok a jó hidratálók kiválasztásában. Az arcbőröm néha egész különösen tud viselkedni. Nagy általánosságban normál, de néha a homlokon bezsírosodik, az orrom pedig kiszárad. Így elég nehéz megfelelő terméket használni. Ami picit is zsíros vagy nehéz állagú, attól azonnal kifényesedik a bőröm, így igyekszem mindig a lehető legkönnyedebb terméket megvenni, viszont ezt zárt dobozon keresztül elég nehéz megtalálni. Nálam nagy kedvenc az Olay complete care nappali krém, de úgy látszik a Nivea Make Up Starter letaszítja a trónról.

Image Hosted by ImageShack.us

A Nivea Make Up Starter egy 50 ml-s üvegtégelyben érkezik. Én sokkal jobban szeretem az üvegtégelyes krémeket a műanyagnál, valahogy jóval minőségibb érzetet ad. Illata a tipikus "nivea-illat", nem tudnám másképp megfogalmazni, aki ismeri a Nivea termékeket az tudja nagyon jól. Én egyébként nagyon szeretem, hogy szagvételnél soha nem kell meglepődnöm, már fura is lenne, ha mást éreznék, ennél a megszokott, üde illatnál.

Maga a krém állaga hihetetlen könnyű, kissé "vizes", pont olyan, amire az én bőrömnek szüksége van. 
Állagánál is fogva nagyon könnyen eloszlik a bőröm, néhány mozdulattal fel lehet vinni az egész arcra, nem kell egy csomó időt eltölteni azzal, hogy mindenhova szép egyenletesen felvigyük. Na és a felszívódás? A Nivea 1 percet ígér, de ez nincs így. Annyi sem kell! Én általában az arcommal kezdem két oldalt, és utána viszem fel a homlokra. Mire végzek a homlokommal, az arcomon már be is szívódott, szó szerint pár másodperc elég neki. 

Sok krémmel az a gondom, hogy a nap végére megszűnik a hatásuk, ahogy már írtam, vagy kiszárad vagy bezsírosodik a bőröm egy része. A Nivea Make Up Starter segítségével egész nap matt, és e melett hihetetlenül kellemes tapintású a bőröm, így az alapozót is sokkal jobb érzés felvinni.

Image Hosted by ImageShack.us

Összességében nálam ez a krém csillagos ötösre vizsgázott minden szempontból. Kevés olyan termék van, amig tényleg azt csinálja, amit a csomagolás is ígér, de aki beszerez egyet ebből a hidratálóból, az nem vesz zsákbamacskát!


10 megjegyzés

  1. Nagyon szimpi nekem is, csak amiatt nem ezt vettem, hanem a jól bevált kék üvegtégelyes Balea Aqua-t, hogy abban van fényvédő, ebben meg nincs sajnos. :( Arra is jól lehet sminkelni is.

    VálaszTörlés
  2. Na, én pont tegnap taszítottam le a mélybe a Q10-es, kevert bőrre való krémjüket :) Nekem is hasonló tüneteket produkál a bőröm, mint a Tiéd, nem tudom, hogy valaha fogok-e esélyt adni ennek a márkának.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Szia, énis próbáltam a nivea make up starter-t de nekem nem jött be, a bőrömet nem hidratálta túlságosan, valóban gyorsan felszívódott de vörös foltok lettek a fejemen utána és hihetetlen sok pattanásom jött elő tőle,viszkedtem is tőle, az alapzó felvétele után meg (bár vékony rétegben kentem a hidratálót) szinte ledobta a bőröm az alapozót vagy egybemosta és ha hozzáértem lehámlott az egész:D a lényeg h még télen használtam, többször nem venném újra de már nagyon várom hogy megtaláljam azt a 'makeup start-ert' ami tényleg beválik nekem, mindenesetre örülök h neked bevált ez is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, húha biztos, hogy ezzel a termékkel volt gond és nem az alapozóval? Ha kellően beszívja a bőröd a krémet, szerinem attól nem tudja ledobni az alapozót, vagy igen? És biztos, hogy ez a okozta a bőrproblémákat? Olyan fura elhinni, mert nekem tényleg nagyon szuper...

      Törlés
    2. Nem szabad elfelejteni,hogy ebben a krémben tulajdonképpen semmilyen különleges hatóanyag sincs, tehát igazából nem is csinál semmit :) Jó esetben nem allergizál, de ami neked jó, az másnak nagyon nem biztos :)
      Szerencse, hogy nincs érzékeny bőröd. De pár év múlva azért érdemes lenne a patikában is körbe nézni és onnan venni vmi "értékesebb anyagokkal teli" krémet( Avéne, Bioderma, LRP, Terproline)), ha tényleg tenni akarsz a bőrödért vmit :)

      Törlés
    3. Köszönöm szépen a hasznos tanácsot. Annak ellenére, hogy "semmi" nincs benne, nekem bevált, és nagyon megkedveltem. Ha bármi problémám lesz, váltani fogok, de eddig nem úgy néz ki.

      Törlés
  4. Már én is gondolkodtam valami jó krémen, pláne, hogy mostanában annyira háklis a bőröm, hogy nemigaz...És most, hogy ilyen jókat írtál róla, így elgondolkodtam, pláne, hogy ha jól láttam pont ez lesz rossmannban leakciózva :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, 1000 Ft körül láttam most az újságban én is :P

      Törlés
    2. Ma beszabadultam végre rossmannba, és (többek közt :D) ezt is megvettem :) Alig várom, hogy holnap kipróbáljam :D

      Törlés