2013/06/13

Oriflame rendelés + ChitChat

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Ezer bocs, ezért az egy hét szünetért, de beteg is voltam, meg tanulnom is kellett, ezért nem igazán volt időm és erőm még blogolni is. Pedig nagyon hiányoltam és Titeket is! :)  Ez egy 2in1 poszt lesz: először megmutatom nektek a legutóbbi Oriflame rendelésemet, és adok egy kis helyzetjelentést is. 

Amikor megjelent a C08-as Oriflame katalógus, szuper jó dolgokat láttam benne. Mivel én Oriflamezek, mindig igyekszem nem rendelni, vagy csak nagyon keveset, hogy ne vásároljam le a hasznomat, de most volt néhány szuper dolog, aminek egyszerűen nem tudtam ellenállni, és már a következő katalógusból is van kiszemeltem. :P Lássuk őket!


Image Hosted by ImageShack.us

Bár nyáron legtöbbször színezett hidratálót használok, nem árt ha van egy jó alapozóm is tartalékban, mert soha nem lehet tudni, hogy mikor törik ki a világháború az arcomon pattanások formájában. Mivel épp most fogytam ki az alapozókból, pont jókor jött az Oriflame szuper akciója. Ha 3000 Ft értékben vásároltál az újságból az Ever Lasting alapozó 899 Ft-ért lehetett a tiéd. Így nem is volt kérdés, hogy beszerzek belőle, már amúgyis régóta ki szeretném próbálni. Elvileg akár 10 órán át is bírja, és bőrmegújító tulajdonságokkal is rendelkezik.

Image Hosted by ImageShack.us

Az utóbbi időben nem igazán volt napozáshoz alkalmas idő, de a strandszezon mégis mindjárt itt van, én pedig nem szeretnék hófehérke lenni a fürdőruhámban, ezért beszereztem ezt a Silk Beauty fokozatos barnaságot biztosító önbarnító testápolót. Selyem proteint és orchidea kivonatot tartalmaz, ezen kívül apró csillámok is vannak a krémben. 999 Ft volt az akciós ára.

Image Hosted by ImageShack.us

Amit a legjobban vártam, és szerintem a legjobb akció volt az egész újságban: ha megvetted a az essentials multifunkciós krémet, akkor ajándékba járt mellé ugyanebből a termékcsaládból egy lehúzható arcmaszk, mindez 699 Ft-ért. Üröm az örömben, hogy a maszkot vártam a legjobban, de az jelenleg épp hiánytermék, így várhatok még rá. Nem igazán hittem eddig a "bárhová kened mindenhol jó" - típusú krémekben, de az első benyomásaim nagyon jók. Na és az illata... valami álom: lédús görögdinnye, nyami! :P

Most pedig jöjjön egy kis chit-chat. Képzeljétek, az írásbeli vizsgáim nagyon jól sikerültek, így még van esélyem a lehetetlennek hitt 460 pontra. Tegnap volt az emelt töri szóbelim, ami úgy érzem jól ment, szerencsére jó tételt húztam, de semmit nem akarok elkiabálni. Az elmúlt másfél hétben mást sem csináltam mint töriztem, és mindezt tetézte egy ágyban fekvős betegség is :(. Jövő héten még hátra van a magyar, de aztán szerencsére vége. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy az érettségi semmi a vizsgaidőszakhoz képest, de mivel 460 pontra van szükségem, nem egy laza négyes a cél, hanem 90 % körüli eredmények, emeltből középből egyaránt, így azért elég megterhelő. Nagyon örülnék, ha bejutnék egy államilag támogatott helyre, nagyon sok múlik rajta, ezért remélem megértitek, ha nem vagyok olyan aktív. :)
Ja és persze a Smink kihívás utolsó 4 sminkje sincs elfelejtve! :)



Follow on Bloglovin

13 megjegyzés

  1. én is gondolkodtam a multifunkciós krémen, de aztán egy másik termékcsalád mellett döntöttem, mert szeretem ha mindenből ugyanazt a fajta krémet, arctisztítót használom :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok az írásbeli vizsga eredményekhez :)! Na most már bánom hogy nem rendeltem meg a multifunkciós krémet.

    VálaszTörlés
  3. Hianyoltalak :-) de megertem , nagyon fontos az erettsegi, megha az egyetemi vizsgak nehezebbek is, mert nagyon sok mulik rajta. Es tenyeleg nem mindegy, h.allami helyen vagy, vagy fizetni kell jo sokat tapasztalatbol tudom. Szoritok es remelem sikerulni fog. Egy kalappal :-))

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! :)) Biztosan a magyar is jól fog sikerülni. Én is most érettségizek és annak ellenére, hogy nekem nem célom 460 pont is nagyon megterhelő ennyit tanulni.

    VálaszTörlés
  5. Hajrá a magyar már nem lesz annyira durva töri emelt után pláne :)

    VálaszTörlés
  6. Hajrá a magyar már nem lesz annyira durva töri emelt után pláne :) shoulder bags

    VálaszTörlés