2013/06/01

OOTD - A tökéletes blézer


Sziasztok! Ma egy újabb outfit posztot hoztam nektek, ezúttal a Hősök-terén jártunk. A szettem főszereplője ez a bőrbetétes blézer, ami abszolút kedvenc darabom lett az utóbbi időben. Netes rendeléseknél mindig kicsit félek, hogy nem lesz jó a méret, vagy a minőség, de most minden rendben volt. Egyetlen dolgot kivéve, én paprika pirosban rendeltem, de nude érkezett. Már amikor bontogattam a csomagot, tudtam, hogy valami nincs rendben, de már így utólag úgy gondolom, hogy a sors keze volt. Így mindenhez fel tudom venni, a piros biztos jóval kevésbé lett volna hordható. :)












Blézer - ZLZ
Nadrág - Ázsia Center
Cipő - Invázió
Karkötő - Bellast
Nyaklánc - Choies
Táska - Oasap


Follow on Bloglovin

7 megjegyzés

  1. áhh, nagyon jól néz ki ez a blézer. :)

    VálaszTörlés
  2. Extra csinos ez a blézer! Nagyon jól áll Neked, de a piros is biztos jó lenne, de ezt tényleg bármihez fel tudod venni :)
    Annyira szép hajad van! :)

    VálaszTörlés
  3. nagyon csini :) az tény hogy könnyebben kombinálható :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép tényleg. Én tegnap próbálgattam egy pink blézert az egyik kínaiban 2500 forint volt, a színe szép volt, de még sem, ennyi pénzért sem vettem meg, mert nem tetszett magamon. Tiszta büszke voltam magamnak, hogy nem vettem meg azért, mert olcsó :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű vagy mint mindig, a hajadról meg már nem is zengek ódákat, mert nem lenne rá elég egy nap :) A cipő cserés képen nagyon szép vagy, olyan vidám :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon csinos vagy, és a blézered tényleg tökéletes:)

    VálaszTörlés
  7. http://beautybymiamay.blogspot.hu/2013/06/kicsit-fejlodnom-kell-outfit-teren.html

    Kihívás! :)

    VálaszTörlés