2013/06/03

Nyerj Gerovital Plant hajápolási csomagot! - LEZÁRVA

Image Hosted by ImageShack.us

Nyáron hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a meleg levegő a napsugárzás hajunkat sem kíméli. A káros környezeti hatásoknak köszönhetően hajunk gyakran hullani kezd, esetleg fénytelenné, töredezetté vagy egyszerűen élettelenné válik.
Ha szeretnéd megnyeri a Gerovital Plant hajápolási csomagját, most itt van rá a lehetőséged!
A hajkárosodást azonban egy alapos regenerációs kúrával könnyedén visszafordíthatjuk, hogy hajunk ismét dús, fényes és életteli legyen. A Gerovital Plant Tratament Regeneráló Sampon kreatin- valamint bojtorján, zsurló, nyír, rozmaring és zsálya tartalmának köszönhetően segít felgyorsítani a haj megújulási folyamatait. A regeneráló sampon képes megfékezni a hajhullást emellett a benne lévő petróleum segítségével növeli annak ellenálló-képességét.
Védd a hajad! A Gerovital Plant Tratament Hővédő, Hidratáló Szérum szintén segít felvenni a harcot a káros környezeti hatásokkal szemben: megelőzi a haj károsodását. Alacsony hővezetésű filmréteggel vonja be a hajszálakat, védelmet nyújtva a hőhatások és az UV sugárzás ellen. A szérum kreatin és D-panthenollal táplálja és hidratálja a hajszálakat, hogy azok élettel teli tartással ragyogjanak akár a tűző napfényben is.

Jelentkezési határidő: Június 16.

2 megjegyzés