2013/04/20

TESZT: Nivea zuhanyzás közbeni testápoló

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! A mai bejegyzésben a Nivea forradalmian új termékét, a zuhanyzás közbeni testápolót fogom nektek megmutatni. Már több mint egy hete használom minden nap, és nagyon megszerettem.

Tegye fel a virtuális kezét, aki minden nap használ testápolót. Szerintem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy bizony sokszor elmarad. De miért is? A szokásos, mindenki által ismert kifogások: ha reggel zuhanyzok, már sietnem kell, nem akarok várni az öltözködéssel. Ha este, akkor meg túl fáradt vagyok, hogy megvárjam, hogy beszívódjon. Gondolom sok ember magára ismert. A leggyakoribb okok, amiért kihagyjuk a testápoló használatát - ami egyébként elengedhetlen lenne a szép bőr érdekében - a következőek: időhiány, vagy a jól ismert ragacsos érzés elkerülése. A Nivea ezekre a problémákra találta ki az In-shower body lotiont, azaz a zuhanyzás közbeni testápolót.

Image Hosted by ImageShack.us

A termék használata roppant egyszerű: Zuhanyzás közben használjuk a szokásos tusfürdőnket, majd leöblítjük. (Fontos, hogy ezt a zuhanyzás közbeni testápoló nem helyettesíti!) A közvetlen vízsugárból kíállva (de még mindig vizesen), magunkra kenjük a Nivea In-shower body lotiont, majd ezt is leöblítjük (nem szükséges várni sem). Ezután törölközhetünk is.

A testápoló legfontosabb komponense a glicerin, ami megvédi a bőrt a kiszáradástól. Személy szerint én például a kézkrémeknél is csak glicerieset veszek, mert nekem ez válik be a legjobban, így ez hasonlóan érvényes erre a testápolóra is. A termék formulája kimondottan úgy lett kialakítva, hogy az még nedves bőrön kifejtse a hatását, hidratálttá varázsolva a bőrt.

Image Hosted by ImageShack.us

A testápoló illata megegyezik a már jól ismert és bevált tipikus Nivea illattal. Nagyon sokáig megmarad, még órák elteltével is lehet érezni. A termék állaga lazább a szokásos testápolóknál, inkább tusfürdőre hasonlít. Használat közben nem habosodik, könnyen eloszlik a bőrőn. Az egyetlen kis problémám vele csupán annyi, hogy nem érzem pontosan, hogy mekkora mennyiséget is kellene belőle használnom. Ugye a szokásos testápolóknál érezni és látni is, hogy mikor kentünk fel egy bizonyos területre túl sokat, hiszen akkor már nem szívódik be. Itt viszont, mivel még vizes a testünk, ez annyira nem érezhető. Én próbálok mindenhova egyenletesen ugyanannyit felvinni, így azért kiküszöbölhető ez a probléma.

A zuhanyzás közbeni testápolóval tényleg megoldódtak az eddigi szokásos testápolós problémáim. Nem hagy egyáltalán ragacsos érzetet, szuper gyorsan végzek az egész zuhanyzás procedúrával, és ami a legfontosabb nincs lelkifurdalásom, amikor ránézek a bőrömre, hogy már megint nem használtam testápolót.

Nekem száraz bőröm van, de eddig a normál bőrre való változatot használtam, és az is nagyon jól bevált. Körülbelül a 2. - 3. használatnál volt sokkal érezhetőbbé a változás. A bőröm tökéletesen hidratált és selymes lett. Nálam a legkritikusabb pont a lábam, különösen szőrtelenítés után. Ilyenkor a legdurvább kézkrémeket szoktam a lábamra kenni brutális mennyiségben. De meglepő módon, most már ezt sem kellett megtennem... és mindent a normál bőrre való változattal!

Összességében nagyon megszerettem a terméket, már nincs olyan nap, hogy ne használnám. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan, néha bizony elhagyja a testápolózást.

Image Hosted by ImageShack.us
1. Normál bőrre tengeri ásványokkal
2. Száraz bőrre mandulaolajjal
250 ml - 1399 Ft     400 ml - 1899 Ft

11 megjegyzés

  1. Nagyon kíváncsi vagyok már rá, főleg nyáron lesz ez aktuális szerintem, amikor izzad az ember, és nem akar felkenni semmit a bőrére, mert úgyis leizzadja. De mivel ezt még zuhanyzás közben kell felvinni, ezért gondolom nincs utána az a ragacsos érzet :) Mindenképpen ki fogom próbálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen pontosan! Nyáron én is mindig így vagyok vele, így tényleg szuper időben jött :P

      Törlés
  2. Ez nekem is nagyon tetszik, mindenképp kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  3. Biztatóan hangzik, nyáron mindenképp kipróbálom, akkor ugyanis utálok testápolózni. :)

    VálaszTörlés
  4. Én fürdeni szoktam, gyűlölöm a zuhanyt, bár szerintem így is ki fogom próbálni ezt a testápolót. :)
    Én nem azért felejtem el mert ragacsos, vagy mert fáradt vagyok, ha kihagyom, akkor csak max azért mert nincs kedvem, bár szerencsére ritka az ilyen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy van mindig időd fürdeni ? :D idő(és víz)milliomos lehetsz :D

      Törlés
  5. Erre bizony én is be fogok ruházni, mert reggel zuhanyzás után még krémezni: na ez abszolút kilőve, mert természetesen mindig késésben vagyok ami a reggeli komplett smink feldobását is jónéhányszor kilövi :) Köszi a részletes beszámolóért!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Én mindig lusta voltam már a fürdés után akármit magamra kenni és még meg is várni, hogy megszáradjon, én egy más módszert találtam rá: Fruttini tejes narancsos testápoló spray. :) Pont nekem találták ki. :) De azért ezt is szivesen kipróbálnám! :)

    VálaszTörlés