2013/04/24

TESZT: Helia-D tápláló bőrápoló krém

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok Lányok! A mai teszt kicsit eltérő lesz a megszokottól. Legtöbbször amikor tesztek írok, nagyon lelkes vagyok, mert általában olyan terméket választok a poszthoz, ami nagyon bevált. Sajnos most épp az ellenkező a helyzet. A mai bejegyzés főszereplője a Helia-D tápláló bőrápoló krém, amiben sajnos csalódnom kellett.
Az utóbbi időben épp a fiókjaim újrafelfedezésének idejét élem. Igyekszem elhasználni a régen elfeledett, vagy csak félrerakott termékeket. Rengeteg olyan dolgot találtam meg, amire egyáltalán nem emlékeztem, vagy épp 1-2 használat után elkönyveltem magamban rossznak, aztán pedig kiderült, hogy mégsem így van. Így került a kezembe újra ez a krém is.

Vitaminokban gazdag, száraz bőrre ajánlott krémről van szó. A leírás alapján úgy gondoltam, hogy pont ideális lesz a kezemre, amire ha nem fordítok kellő odafigyelést, nagyon kiszárad. Így előkelő helyet kapott az asztalomon, ott ugyanis mindig tartok egy kézkrémet, hogy biztosan nem maradjon ki a krémezés.

A pontos árát nem tudom, mert egy Helia-D arckrémmel együtt vettem egy pakkban, de ha a Krémmániának hinni lehet (és hinni lehet), akkor 2000 Ft alatt van az ára. Nekem a 200 ml-s, nagy kiszerelés van meg.
Külsőre megegyezik a tipikus Hela-D csomagolással, fekete, arany mintával, bár ennek az anyaga műanyag. Maga a krém enyhén sárgás árnyalatú (vajra emlékezető), az állaga szerintem kicsit masszívabb az átlag krémeknél. Ami nekem elsőre jó jel volt, már a száraz bőrömre ilyenek kellenek.
Az illata számomra nagyon kellemes. Nem tudnám semmihez hasonlítani, ez is olyan héliás. :D

Image Hosted by ImageShack.us

A krém használat közben, az első néhány alkalom során nagyon tetszett. Jó volt az illata, jó volt az állaga, és észre se vettem de tényleg állandóan nyúltam a kis dobozba és kentem fel a következő réteget. Ekkor jöttem rá, hogy azért valami nincs teljesen rendben. Ugyanis ha kellően hidratált lett volna a kezem, nem kenegettem volna napi 100x. Az utóbbi időben ezért jobban odafigyeltem a dologra. Rájöttem, hogy nemhogy hidratáló hatása nincs, de már-már szárazabb a bőröm. És így jön elő az ördögi kör. Ezért használtam egyre többször. Szintén egy tulajdonsága, amit nagyon-nagyon nem szeretek, hogy borzasztó nehezen szívódik be. Egy csillogó, zsíros réteget képez a bőrömön és ott marad. Ez nagyon zavaró tud lenni, mert krémes kézzel nem nagyon szeretek semmihez nyúlni.

Összességében nekem ez a krém nagyon nem vált be. Lehet, hogy a jövőben megpróbálom haszálni szimpla testápolóként, bár a felszívódása miatt, nem hiszem, hogy beválna...

Használta már valamelyikőtök? Mi a véleményetek? Csak nálam nem működik?

Image Hosted by ImageShack.us

1 megjegyzés

  1. Sajnos, én ezért lettem biomókus, nem azért gyártanak egy krémet, hogy jót tegynek vele, hanem, hogy sokat kaszáljanak... Minél többet és többet kelljen használnod.. :( Sajnos, nem mindenki ismeri ezt fel. Örülök, hogy te igen.

    VálaszTörlés