2013/04/10

Lenor - friss illat 7 napig!

Image Hosted by ImageShack.us

A múlt hét elején kaptam egy kis csomagot a Lenortól, így volt szerencsém kipróbálni a megújult öblítőket. (Plusz még a csomagban lapult egy cuki kis szemmaszk is :P) Három különböző illat érkezett hozzám: Citrus & Rose Aroma, Tropical Fresh és a Magnifique Parfumelle.
A megújult öblítőkről azt érdemes tudni, hogy egy teljesen új, úgynevezet PMC, azaz parfüm mikrokapszulás technológiával készülnek. Ennek köszönhetően az illatanyagok a textíliák belsejébe kerülnek, majd a mozdulatok, érintések során aktiválódnak, így akár 7 napig is érezhető a friss illat.

Elsőként a Parfumelle változat keltette fel a kíváncsiságomat, mert mint ahogy a neve is mondja, olyan mintha parfümmel mostuk volna ki az ágyneműt, nagyon kellemes. A Citrus & Rose aromában elsőként a citrom illata érződik erőteljesen, majd ezután bontakozik ki a háttérben egy enyhe virágos illat. A Tropical Fresh pedig speciális kombinációja az egzotikus illatoknak, például: szantálfa, ibolya vagy az ilang-ilang. 

Miután kimostam az ágyneműmet, és egy mélyet szippantottam az illatból nem igazán voltam lenyűgőzve. Mivel 7 napig tartó friss illatot ígérnek, sokkal intezívebb hatásra vártam, így meg kell mondjam, kicsit csalódott is voltam. Viszont éjszaka értek a meglepetések. Az illat tényleg akkor jött elő, amikor mocorogtam, igazgattam a takarót, úgyhogy számomra ez az új PMC technológia ötösre vizsgázott, tényleg megtartja 7 napig az illatát!

Image Hosted by ImageShack.us

2 megjegyzés

  1. Ezt honnan kaptad?lehetett rá jelentkezni?:) Én is szemeztem a parfumelle-l de épp nem volt akciós:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ők kerestek fel engem. (: Ha szemeztél a Parfumelle-lel mindenképp próbáld ki, mert tényleg szuper az illata :P

      Törlés