2013/03/26

TOP 10 YouTube kedvenc


Megszállott youtube felhasználó vagyok. Méghozzá a nagyon megszállott fajta. Igyekszem minden nap időt szakítani arra, hogy megnézzem feliratkozásaim újdonságait. Ha ez nem jön össze, hétvégén pótlom be, több órába sűrítve. Jöhetne a beauty videók, paródiák, és persze: cuki kis állatok alvás közben, cuki kisállatok, amikor megijednek, cuki kisállatok táncolnak... és a youtube összes elmeroggyant videója. Mi mást is lehetne csinálni ebben az elképesztően jó tavaszi időben, mint a youtube-ot bújni. Ezért elhoztam nektek a 10 kedvenc "beauty gurumat". Biztosan ismeritek a többségüket, de azért hátha talál magának valaki új kedvencet.



Dulce Candy
Azt hiszem ő az a youtube guru, akit senkinek sem kell bemutatnom. Aki kicsit is szeret beauty, vagy fashion videókat nézegetni, az egész biztosan találkozott már Dulce videóival. Őt már a kezdetek kezdete óta követem. Amikor még a kis "lepukkadt" szobájából csinálta a picit "gettó barbis" sminkeket, már akkor imádtam. Szerintem nagyon megérdemli azt a népszerűséget, ami övezi, mert ő tényleg a saját maga erejéből is kitartásából mászott fel a kis "beauty ranglétrán". Nem irigylem tőle a márkásabbnál márkásabb ruhákat, vagy az óriási sminkkollekcióját (amiből én már egy fiókért is ölni tudnék). Legyen az smink, divat, nálam egyértelműen ő a nyerő. A sikerei ellenére is ugyanolyan emberközeli maradt, mint régen.



Andrea's Choice
Na ő az a csajszi, aki totál kikészít, de jó értelemben. Akárhányszor megnézem a videóit, elkönyvelem magamban, hogy totál őrült ( persze megint jó értelemben), mindig mosolyognom kell, miközben nézem. Annyira átjön az összes videóján a pozitív, pörgős személyisége. Szinte energiabombát ad nekem is, csak attól, hogy nézem. Imádom, hogy mennyire kreatív, mindig előrukkol valami újdonsággal. A videók mindig szuper jól vannak összevágva, érdekes technikával, tuti nem unalmas.




Miss Glamorazzi
Számomra ő tipikusan egy szomszéd lány, aki mindig jókedvű, és mindig tudja, hogy segítsen. Videóiban elvisz a kis rózsaszín világába, ahol biztosan találsz legalább egy olyan dolgot, amiért ölni tudnál, ha neked is lenne.


Sccastaneda
Szuper sminkes videóiban mindig tud valami újat mutatni. Hordható sminkeket készít, nem olyanokat, amiket jó nézni, de viselni lehetetlen. Soha nem unalmas, és imádom a cuki kisfiát. :P




Chriselle Lim
Nem tudom pontosan, hogy mikor csatlakozott a youtube-hoz, de szerintem sokkal több feliratkozót érdemelne a 320 000-nél (ami mellesleg így is rengeteg). Chrisellenek elsősorban divattal kapcsolatos videói vannak, de nem akármilyenek. Az összes feltöltésén látni, hogy nem csak beállt a fal elé, és gyorsan lekamerázták, hogy mivan rajta. Minden egyes videójában külön dekoráció van készítve a témához illően, amit Chriselle csapata saját kezűleg csinál minden videó előtt, így szuper DIY ötleteket is elleshetünk tőle. Látni rajta, hogy a divat és minőség elkötelezettje. 100 % csaj wirld.




Michelle Phan
Persze, lehetetlen listát készíteni youtube kedvencekről, anélkül, hogy Michelle-ről említést ne tennénk. Viszont én egyáltalán nem a sminkjeiért vagyok oda. Persze nagyon ügyes meg minden, de nekem a ruhás videói és a nemrég elkezdett hónap kedvenceiben ő sokkal jobban tetszik. Végre igazából megmutatkozik a vicces személyisége, és nem csak a videó alá olvassa az előre megírt szövegét.




Tanya Burr
Mindig azt hiszem, hogy már nincs olyan híresség, akinek a sminkjét még ne készítette volna el, aztán mégis meglepődök. Nagyon ügyesen tudja lemásolni színészek/énekesnők szinte védjegyévé vált sminkjeit. Szinte már én is el hiszem, hogy Mila Kunisszá sminkelhetem magam, de aztán az első próbálkozás után: ja mégsem. :D




Carli Bel
Még az 1001. videó megnézése után sem vagyok képes elhinni, hogy hogyan is lehet valakinek ilyen csodaszép szeme. Na ő aztán tényleg az az igazi szexi csaj, akitől érdemes ellesni néhány trükköt.



Riannstar
Ő azt hiszem kevésbé ismert, de szerintem borzasztó tehetséges. Lookbook videóit szeretem a legjobban. Csomó olyan dolgot vesz fel, vagy párosít össze, amit én nem tennék, mégis nagyon tetszik a stílusa. Talán pont ez miatt.




Bebexo
Elsősorban frizurákkal foglalkozik, amit én a saját hajamból nem tudok megcsinálni, így nem is emiatt kedvelem őt. Szökőévben egyszer kétszer feltöltött lookbook videóit szeretem, mert szuper ötleteket ad hétköznapokra. (Minden nem göndör hajú csajszi pedig imádni fogja a hajas vidiket.)

Várom a ti kedvenceiteket is, hogy tovább tudjam bővíteni youtube-os perverziómat.
(Órákon át képes vagy nézni)

Igaz off-topic, de muszáj megemlítenem: ha van köztetek smosh, Shane Dawson vagy Ray William Johnson rajongó, tudjátok: mi lelkitársak vagyunk! (:

15 megjegyzés

  1. Michelle és Missglamorazzi nálam is kedvencek! Dulcét csak a hangja miatt nem szeretem nézni, bár mostanában már barátkozok vele.=) mindenképp nézd meg Macbarbie07-et, imádom! kattant és nagyon amerikai, de szerethető, viccesek a videói. Promise Phant is csekkold, ha nem ismered (Michelle sógornője =)), eszméletlen jó transformation videókat csinál. és persze Wendy (wendyslookbook)! gyönyörű fashion videói vannak, nagyon profi mind. és igen, én is Youtube-mániás vagyok.=D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Promise Phan tényleg nagyon ügyes, rajta mindig csak ámulok. Bár az ő videói inkább olyanok, amiket megnézek, de aztán soha nem próbálok ki egyet sem, szerintem lehetetlen is lenne.. :D

      Törlés
  2. Én őt imádom :))))) http://www.youtube.com/user/MakeUpByCamila?feature=chclk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ő tényleg nagyon ügyes, én is szeretem :P és végre van angol nyelvű csatornája is ! :P

      Törlés
  3. Tetszik a lista, Ingrid és Tanya nekem is a kedvenceim. :) Akiket én még szeretek: bubzbeauty (Draw My Life cimű videóját egész egyszerűen imádom), StilaBabe09, ThatsHeart, dope2111, Macbarbie07, AnnieJaffrey, Emma Pickles, ChloeMorello (Leighton Meester hasonmás, főleg ebben a videójában: "Lauren Conrad Makeup: Collab with Angel Food Style"), beautycrush.
    Remélem találsz köztük szimpatikus lányt! :)
    Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beautycrusht én is szoktam nézni, de már egyre kevesebbet. A sminkjeit már kicsit unom, az öltözködési stílusa meg annyira távol áll tőlem...

      Törlés
  4. 1-2 kivétellel követem a felsoroltakat. Illetve szeretem még Nicole Guerriero videóit is :)+ az előttem felsoroltak is a listánom vannak :)

    VálaszTörlés
  5. Én Nikkie-t bírom, nikkietutorials a youtube-on. Nagyon szimpatikus, és imádom a stílusát a sminkelés terén.

    VálaszTörlés
  6. én mostanában a brit/ausztrál beauty gurukat keresem, de folyamatosan. az amerikai angolt sokkal jobban értem, de Angliában lakom és nekik teljesen más az akcentusuk. úgyhogy miért ne köthetném össze a kellemest a hasznossal? :)
    1. http://www.youtube.com/user/lebeautygirl?feature=g-subs-u
    2. http://www.youtube.com/user/FleurDeForce?feature=watch
    3. http://www.youtube.com/user/laurenbeautyy
    4. http://www.youtube.com/user/grav3yardgirl (ez a csajszi nagyon bolond, inkább csak azért nézem)
    5. http://www.youtube.com/user/emilynoel83/videos (ő pedig régóta fent van youtube-on és azért az évek meg a rutin meglátszik)

    VálaszTörlés
  7. Nekem is favorit Ingrid, Bethany[Macbarbie07], Elle & Blair[Allthatglitters21 & juicystar07], charismastar, Nicole Guerreiro, Bookables-mert imadok olvasni, es birom a csaj stilusat:)). Fleur, Zoella, essiebutton, BeyondBeautyStar, Gossmakeupartist<3.
    Secretlifeofabionerd-tele van DIY projectekkel, es a csajszi is nagyon szimpi.

    Es vegul mivel lattam, te inkabb divat, es nem sminkes videokat preferalsz, ajanlom Evelincutza-t, nekem nagyon tetszenek a videoi, tok profik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ellet és Blairt régen én is nagyon sokat néztem, de mostanában szerintem eléggé elszálltak a sikerüktől. És Blair nyávogásához képtelen vagyok hozzászokni.. :D

      Törlés
  8. És magyarok közül kik a kedvenceid?

    VálaszTörlés
  9. MacBarbie07-et sokadikként, de én is csak ajánlani tudom, szuperaranyos csajszi, imádni fogod :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta már fel is iratkoztam! Tényleg szuper a csajszi :P

      Törlés