2013/03/22

OPI és Mariah Carey

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Az OPI most igazi igazi újdonsággal rukkolt elő. Lehet, hogy néhányan már találkoztatok vele, ugyanis februártól a Douglas üzleteiben megvásárolhatjátok a márka vadonat új 8 árnyalatos kollekcióját, amit Mariah Careyvel közreműködve készítettek el. Ami igazán különlgessé teszi a kollekciót az az, hogy a 4 studió árnyalat mellett, találhattok 4 "folyékony homok" árnyalatot is, amik ragogyó csillámokat tartalmaznak, miközben a végeredmény matt.


Image Hosted by ImageShack.us

Studió lakkok: Sprung, Pink yet lavender, Anti-bleak, Butterfly moment

Image Hosted by ImageShack.us

Színpadi lakkok: The impossible, Stay the night, Get your number, Can't let go

Minden egyes studió lakk tökéletes választás lehet a mindennapokra, hiszen az árnyalatok között találunk különleges nude, vagy éppen csillogó rezes színt is. A Pink yet levander pedig azonnal feldob bármilyen egyszerű körmöt. A kollekció igazi különlegessége a 4 liquid sand árnyalat, ami forradalmian új végeredményt kölcsönöz a körmöknek. Mintha apró göngykavicsok lennének a lakkban, innen ered a folyékony homok elnevezés. (Különleges textúrája fedőlakk nélkül mutatkozik meg a legjobban.)

Image Hosted by ImageShack.us
kép forrása: imabeautygeek.com

Image Hosted by ImageShack.us

A lakkok létrehozása során Mariah Carey személyesen is közreműködött, így valóban a páratlan személyiségéhez és zenei stílusához méltó lakkokat kapunk. Az énekesnőről mindenkinek azonnal a csillogás, a luxus és a különlegesség jut az eszébe. Az OPI legújabb kollekciója is ezeket a tulajdonságokat testesíti meg. Kiemeli a nőiességet és különleges textúrájának köszönhetően páratlan és egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Image Hosted by ImageShack.us

Megjegyzés küldése