2013/02/16

TESZT: Max Factor Clump Defy szempillaspirál


Sziasztok Csajok! Ma a Max Factor legfrissebb újdonságát, a Clump Defy szempillaspirált fogom nektek kicsit közelebbről bemutatni. Biztosan már ti is hallottatok róla, hiszen amit most a márka kínál igazi szenzációnak, - és valljuk be -  nagy álomnak is számít. Mindenki brutálisan dús pillákra vágyik. A cél elérése érdekében hajlandóak vagyunk jó pár rétegben felvinni szempilláinkra a festéket, de a legtöbb esetben ez pont a visszájára sül el, ugyanis csomós pillákat kapunk, ami egyáltalán nem az a végeredmény, amire vágytunk. A Max Factor Clump Defy spirálja erre a problémára nyújt megoldást, ugyanis azt ígéri, hogy bármennyi rétegben is visszük fel a festéket, nem fog csomósodni. Lássuk is mit tud valójában!

Image Hosted by ImageShack.us

Elsőként nézzük meg kívülről. Már a False Lash Effect spiráloknál megismert "duci-buci" formája van. 13,1 ml-s kiszerelésű.
Ami az igazi innováció ebben a spirálban az maga a kefe. Ami azonnal a legszembetűnőbb, az maga a forma. Hajlított kialakításának köszönhetően egy lépésben el lehet vele érni az összes szempillát ( igen, a külső és belső szemzugban lévő icipici szálakat is), ugyanis a kefe formája tökéletes illeszkedik a szempillasorhoz. Ha oldalról megnézitek a szemeteket, akkor látható, hogy a spirál alakja megegyezik a szem alakjával. Ez máris nagy könnyítésnek számít, hiszen a legtöbb spirál esetében, a legkülönbözőbb szögekből kell felvinni a festéket, hogy minden pici pillát elérjünk.
Egészen apró kis szilikonos sörtéi vannak. A végeknél rövidebb. Közelebbről megnézve már egyből látható, hogy a festék mindenhol egyenletes, és pont megfelelő mennyiségben van rajta. Néhány spirálnál már ilyenkor látható, hogy a sörtéknél csomókban több a festék, vagy hogy használat előtt le kell húzni a tubus oldalán, mert másképp túl sok festéket vesz fel. A Clump Defy viszont megtalálja a tökéletes mennyiséget.


Image Hosted by ImageShack.us

Ezen a képen össze tudjátok hasonlítani néhány népszerű Max Factor spirál keféjével, de azt hiszem látható az újítás.

A következő néhány képen pedig jól láthatjátok, hogy milyen használat során. Maga a felvitel nagyon könnyű a kefe kialakítása miatt, mint ahogy ezt már írtam is. Tartóssága csillagos ötös! Nekem estig ugyanúgy bírja, mint ahogy reggel felkentem.

Image Hosted by ImageShack.us

Spirál nélkül

Image Hosted by ImageShack.us

1 réteg

Image Hosted by ImageShack.us

2 réteg

Image Hosted by ImageShack.us

3 réteg


Azt hiszem szembetűnő, és lenyűgöző az eredmény. Úgy gondoltam, hogy háromnál több rétegben már fölösleges felvinni, hiszen már így is szuper a végeredmény. Ennél hosszabb és dúsabb pillákra én már nem is vágyom.
Ahogy már észrevehettétek én eddig minden spirálomat a Max Factor 2000 Calorie-hoz hasonlítottam, ami hosszú ideig a kedvenc spirálom volt. Egészen idáig. A Clump Defy tényleg tökéletes pilákat varázsol. A színe nagyon szép intenzív fekete. Nemcsak dúsabbak, de sokkal hosszabbak is lettek a szempilláim, anélkül, hogy természetellenes lenne a végeredmény. Igazi must-have darab!
Ajánlott fogyasztói ára 3999 Ft


Image Hosted by ImageShack.us

Ezt a képet csak azért szúrtam ide be, mert ezen látszik, hogy messziről is milyen szembetűnőek a szempilláim. Ha ránézek erre a képre, egyből ezen akad meg a tekintetem.

Ti mit gondoltok? Használjátok ezt a spirált? Ki fogjátok próbálni?

5 megjegyzés