2013/02/14

Rimmel a vörös szőnyegen

Image Hosted by ImageShack.us


A los angeles-i Grammy díj átadó gálán a Rimmel diktálta a divat trended. A szupersztár Katy Perry sminkmestere, Jake Bailey angol stílusban készítette el a művésznő sminkjét és ehhez mást nem is választhatott volna, mint a Rimmelt, az igazi londoni márkát.  

A díjra Katy Perryt a “Wide Awake” számában nyújtott előadásért a “Legjobb pop szóló” kategóriában jelölték.  Jake a smink elkészítéséhez a Rimmel Kohl Kajal szemceruzát használta fekete árnyalatban, ezzel emelte ki a szempilla vonalát, majd a Rimmel Glameyes szemhéjpaletta-trió “Orion” (621) színeivel kontúrozott. A gazdag, dúsan pigmentált Rimmel Scandaleyes szempillaspirál segítségével festette meg a szempillákat, a szemek kiemelésének csodás, telt, érzéki befejezésként.
Katy Perry arcbőrének finom, sima, egységes árnyalatához Jake a Rimmel Match Perfection Light Nude alapozót választotta. Az arc rózsás tónusát az almácskákra felvitt Rimmel mono Blush pirosító pinkes tónusával érte el, így a végeredmény sugárzó, hibátlan megjelenés. 
A teljes sminkhez a szájak festése is hozzátartozik, ehhez Jake a Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses ajakkontúr ceruzát, valamint a Rimmel Lasting Finish rúzs 206-os árnyalatát választotta.  


Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ha nem akartok lemaradni a Rimmel legújabb híreiről és a szuper nyereményjátékairól, kövessétek a márkát már Facebookon is ITT !

Megjegyzés küldése