2013/01/18

TESZT: Lovely Spectacular Me szempillaspirál

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Ma a Lovely Spectacular Me szempillaspirálját fogom nektek kicsit közelebbről bemutatni. Remélem sikerül felkeltenem az érdeklődéseteket, mert egy igazán szuper spirálról van szó, amit egyébként megnyerhetsz a most futó Facebook nyereményjátékon. ITT tudsz jelentkezni!
Az első dolog, ami feltűnik a spirál használatakor az a kefe mérete, ugyanis az átlagosnál jóval nagyobb. Sűrű, gumis sörtéi vannak. A mérete miatt elég nehéz vele felvinni a festéket, különösen zavaró a szemzugban és a szem sarkában.  A szempilla nagy részét egy-két húzással szép egyenletesen ki lehet festeni, de apró kis pillákat elég nehéz vele elérni. Viszont az alsó szempillasoron bámulatósan jól műkődik, hihetetlen hosszú pillákat csinál. A legtöbb spirál nálam pont ezen az alsó részen szokott elvérezni, de ez kifejezetten kiemelkedő ebből a szempontból.
A megnevezésen vastagító, hosszabító szempillaspirál megnevezés áll, és ez valóban így van. Nem dúsít, vagy göndörít különösebben, hanem  ahogyan a neve is mondja a meglévő pilláidat sokkal erősebbnek és hosszabbnak mutatja. Feltünően erős intenzív fekete színe van. Tartóssága nagyon jó, egy egész napot is simán kibír.
Összességében nagyon korrekt kis spirálról van szó. Igazán szép hatást lehet vele elérni. Negatívum, hogy picit nehézkes a használat, de még így is abszolút ajánlom!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

7 megjegyzés

  1. Érdekes, nekem nincs ilyen gondom, hogy nehéz használni, a kefe is inkább csak hosszú szerintem, mint nagy :]

    VálaszTörlés

  2. Épp most olvastam el a te tesztedet, és csodálkoztam is, hogy mennyire másképp látjuk... :D a Nagy alatt én is a hosszúságát értettem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja akkor oksi :]
      Nekem valahogy sokkal könnyebb volt ezzel a vékony, de hosszú kefével elérni a szemzugnál lévő pici pillákat, mint a dundibbakkal :]
      Lényeg a lényeg, nekem magamon is nagyon tetszik a végeredmény meg Rajtad is! :]

      Törlés
  3. Dúsíthatna picit jobban, de egyébként tényleg szép hosszú pillákat csinál. :)

    VálaszTörlés
  4. Hááát, szép hosszúk lesznek a pilláid, de nekem a tuti a dúsítás ;)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép, hosszú pillákat csinált! :)

    VálaszTörlés
  6. Érdekes, hogy CRaPTRaSH-nál nem fogott meg, de itt meg tetszik :D

    VálaszTörlés