2013/01/14

Termékek eBay-ről II.

Image Hosted by ImageShack.us
Sziasztok! Mivel úgy tudom nem csak én vagyok itt a megszállott ebay-es, itt a Termékek eBay-ről sorozat II. része. Most kicsit kevesebb dolog lesz benne mint legutóbb, de remélem azért így is meghozom a kedveteket egy kis vásárláshoz, bár azt hiszem, aki egyszer szétnéz ebay-en, annak ninc szüksége extra ösztönzésre.. :D Illetve remélem meg tudlak menteni titeket néhány csalódástól.


Image Hosted by ImageShack.us

Karkötő szett - 8.99$ - INNEN
Elsőként is nagy kedvencem ez a kis karkötő szett, amit azért szeretek nagyon, mert egyszerre csajos, és kicsit vad is. Három teljesen különböző stílusú karkötő, mégis tök jól passzolnak egybe. Külön-külön is lehet őket hordani. Licitálós akcióknál olcsóbban is hozzá lehet jutni.


Image Hosted by ImageShack.us

Masnis nyaklánc - 1$  -
Nagyon régóta szerettem volna, valami ehhez hasonló egyszerű, de cuki kis nyakláncot. Minél többször láttam, annál inkább úgy voltam vele, na jó gyere a mamához. 1 dolláros árért ne is várjunk sokat, az első viselés után teljesen befeketedett, ahogy látható is a képen.. :S Ha látod, és szeretnéd, ne vedd meg!


Image Hosted by ImageShack.us

iPhone tok - 8 $
Sajnálom, hogy korábban nem csináltam róla képet, mert féléves használat után, most már kicsit kezdi elveszteni a színét. Nagyon-nagyon imádtam - sőt még most is - de már itt az ideje, hogy beszerezzek belőle egy újat. 1-2 eséstől szépen megvédte a telefont...


Image Hosted by ImageShack.us

Körömdíszítő ecsetek - 1$ - INNEN
Ez a három ecset a legújabb szerzeményem. Mindig gondban voltam, ha olyan körömlakkal akartam vékony csíkot húzni, aminek nincs eredetileg vékony ecsete. De szerencsére ez a probléma úgy tűnik megoldódott. Három különböző hosszúságú ecset van a csomagban.


Image Hosted by ImageShack.us

Virágos blézer - 7 $ - Eredeti kép
Ezt a felsőt biztosan senki nem fogja felismerni, pedig Facebookon még véleményt is kértem róla, hogy melyiket vegyem meg. Hát teljesen másképp néz ki élőben, mint a képen. Igazából KÖZE NINCS az eredetihez. Miután 2 hónapon keresztül nem érkezett meg, az eladó visszaküldte a pénzemet. Újabb két hónap elteltével pedig ott várt a postaládámban. :D Így végülis nem vagyok csalódtam, mert ingyen lett egy felsőm.. igaz nem hiszem, hogy túl sokat lesz rajtam, mert nem éppen ilyenre számítottam... :D

22 megjegyzés

  1. Az karkötő szett nekem is megvan és imádom:) Az iphone tok is nagyon jó, az utolsó blézert pedig nézegettem én is, de akkor jobb, hogy nem vettem meg végül.

    VálaszTörlés
  2. A karkötő szett felkeltette az érdeklődésemet. Már most szeretném elkezdeni a karkötők begyűjtését a nyári arm partyhoz. :D

    VálaszTörlés
  3. Mostanában én is nagyon rákaptam az eBay-re :)
    Ma is kaptam egy csomagot ,de kb.5-6 csomagocska van még úton hozzám. Nem tehetek róla ,de imádom őket bontogatni :D

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem érdemes hordani a kabátkát,mert szép,igazán különleges.

    VálaszTörlés
  5. Nyami, a karkötők igazán szépek, de az a blézer sztem túl tinis, nem illik a nőies stílusodhoz:)

    VálaszTörlés
  6. Az első karkötőszett nagyon tetszik! A blézer pedig tényleg durván más, mint a képeken, de legalább végül nem került semmibe! :)

    VálaszTörlés
  7. Jujj, az a karkötőszett brutál jó :]

    VálaszTörlés
  8. Nekem bejön a felső :D hord csak , a karkötők is szupik , na meg az ecsetek is!

    VálaszTörlés
  9. a masnis nyakláncra van egy tippem... színtelen körömlakkal fesd át, és nem fog befeketedni, fogni. Ez bármelyik bizsu karkötőre, gyűrűre is jó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen igen, ismerem a módszert de ennek már mindegy... Rögtön az elején kellett volna..

      Törlés
  10. de fura. nekem is van egy ugyan ilyen nyakláncom, nyár óta hordom, és semmi baja. nekem is ennyibe került pedig. kár érte:s

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és arra nem gondoltál, hogy esetleg egy kis körömlakkal feljavítsd? :) szerintem akár hidegebb, akár melegebb színeket választasz, nagyon cuki kis nyakláncod lesz, ha pedig meguntad, lemosod és átfested :)

      Törlés
    2. Szerintem mivel annyira nem szépen kidolgozott nyakláncról van szó, nagyon gagyi hatása lenne, ha átfesteném. Meg igazából úgy vagyok vele, hogy egy 200 ft-os nyaklánccal nem fogok ennyit szórakozni :D

      Törlés
  11. a karkötők és a mobiltartó nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  12. épp ezeken az ecseteken gondolkodtam, mire lemondtam róla...na,majd legközelebb:)

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  13. Csak szólok a kabátka tökéletesen az mint a képen csak nincs úgy beállítva mint ott :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak szólok, hogy szerintem a kép alapján egyáltalán nem tűnik ilyen anyagúnak :)

      Törlés
  14. Sziasztok! Bár már nem mostani ez a bejegyzés, de remélem kapok választ a kérdésemre. :) Tehát erről az e-bayes dologról szeretnélek kérdezni titeket, hogy esetleg azóta rendeltetek-e műkörmös cuccokat, és ha igen milyen minőségűt kaptatok? :) Én most tervezek rendelni, mivel kicsit tartok tőle,hogy jóval olcsóbb, mint kishazánkban...olyan is...Ekkor bukkantam erre az oldalra. És ezért írok nektek..hátha tudtok segíteni nekem :) Valami ilyesmi csomaggal találkozott-e valaki?! : http://www.ebay.com/itm/Pro-Full-36W-White-Cure-Lamp-Dryer-12-Color-UV-Gel-Nail-Art-Tools-Sets-Kits-/371027670326?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5662f8f536 Előre is köszönöm.:) Legyen szép napotok! :)

    VálaszTörlés