2012/12/11

TESZT: H&M manikűr szett

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! A mai bejegyzésben egy karácsonyi ajándéknak is alkalmasnak dolgot fogok nektek bemutatni, ami nem más mint a H&M manikűr szettje. Mostanában szuperebbnál szuperebb beauty dolgok vannak a H&M-ben. Na jó, igazából eddig nem sok mindent próbáltam ki, de karácsony alkalmából szebbnél szebb csomagolású tusfürdőket és testápolókat látok, és ez nekem a gyengém. Egy szép külsejű termék, és máris rohanok vele a kasszához, úgyhogy azt hiszem jó pár dolog még haza fog jönni velem.

Image Hosted by ImageShack.us

Ezt a szettet 1290 Ft-ért lehet megvásárolni, és cserébe tartalmazza a köröm- és kézápoláshoz szükséges legfontosabb eszközöket: egy négy oldaló körömreszelűt, egy körömágybőr visszatoló pálcikát, egy kézkrémet, és egy kéz - és körömágybőr ápoló krémet. Mindez nagyon szép elegáns kiszerelésben, mintha egy kirakatba lenne kitéve.

Image Hosted by ImageShack.us

Elsőként a köröm formázásához kapunk egy körömreszelőt. Ennek két oldala alkalmas a köröm rövidítésére és formázására, tehát ezek érdes felületűek. A többi oldal négy részre van osztva, felirat is mutatja, hogy melyik mire alkalmas. Első lépés a köröm felszínének kiegyenlítése, második a simítás, harmadik a polírozás, végül a negyedik a fényezés. A körömágybőr visszatoló pálcika mindkét végét lehet használni. Az egyik vége gumis kialakítású, ezzel nagyon könnyedén lehet visszatolni a bőrt, mert teljesen igazodik a köröm formájához, így nem okoz semmilyen kellemetlen érzést.

Image Hosted by ImageShack.us

Ami számomra a szettben igazi csodaszer, az nem más, mint a köröm - és körömágybőr ápoló krém. Az egyetlen problémám vele az, hogy nincs hozzá semmi leírás, hogy hogyan is kellene használni, mekkora mennyiséget stb. Én az egész körmöm felszínére és a körmömet környezű bőrfelületre raktam belőle. Amint elkezd beszívódni a krém (kb. 2 perc), máris szembetűnő a hatása. Hihetlenül fényes lesz tőle a köröm, mintha átlásztó lakkal lenne kifestve, a körömágybőr pedig nagyon puha és hidratált. Csillagos ötös!

Image Hosted by ImageShack.us

A szetthez tartozik még egy Golden bouquet nevű, 25 ml-s kézkrém is. Ez a hozzám hasonlóaknak ideális, akik állandóan próbálják leredukálni a táskájukban lévő dolgok mennyiségét, hiszen mérete miatt nagyon praktikus. Illata nagyon finom, hidratálásra 5/4.

Ti próbáltatok már valamit a H&M kozmetikumai közül?

9 megjegyzés

  1. Eddig csak a citromfüves testvajat kenegetem, ugyanolyan masszív mint a BodyShop-os testvaj :) Nem panaszkodom rá, teljesen rendben van.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Hát ez jól hangzik, épp gondolkoztam egy körömpolírozón, de ez a szett.. :)) Örülnék neki, ha a fa alatt találnám!

    VálaszTörlés
  3. Én 2 éve karácsonykor kaptam egy ilyen szettet, csak akkor kicsit más formájú volt a doboz. Az illata ha ennek is olyan mint az volt, akkor tuti beszerzek egyet

    VálaszTörlés
  4. nagyon jól jött a teszt, tökéletes ajándék lesz annak a lánynak, akit osztálykarácsonyra húztam! mindenképp valami körmös cuccot szerettem volna neki, remélem találok nálunk ilyet.=) szóval köszi a posztot.=)

    VálaszTörlés
  5. Én is pont erre gondoltam! De magamnak is veszek majd egyet :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mikor vetted? sehol sem láttam eddig :S

      Törlés
    2. kb. két hete az Aréna H&M-ben, de még múlt héten is láttam belőle. Ha jól emlékszem a Westendben is van (:

      Törlés
  6. Az Árkád H&M-ben én láttam, bár nincs külön kirakva, hanem a ruhák között/felett egy polcon láttam a szetteket kirakva. Valahol középtájon keresd!:)

    VálaszTörlés
  7. Jó, hogy írtál róla :) ígéretesnek tűnik :)

    VálaszTörlés