2012/11/26

Mit vegyek karácsonyra I. - Parfüm

Image Hosted by ImageShack.us

Sziasztok! Ne haragudjatok a mostani hiányosságokért itt a blogon, de megint eljött az, ami minden télen végigkísér. Gondolom nem én vagyok az első, aki elmondja, hogy mennyire lehetetlen bármilyen értelmes képet is csinálni, mert amikor hazaérek egyszerűen már olyan, mintha éjszaka lenne, a vakus képeket meg inkább hagyjuk...
De addig is szeretném magam "hasznossá tenni", hátha valakinek tudok adni néhány ötletetet a karácsonyi vásárlással kapcsolatban. Nekem ez a kedvenc ünnepem, imádok mindent ami a karácsonyi hangulattal kapcsolatos. Mindig borzasztó izgatottan válogatok ajándékokat is, már amikor végre sikerül nagy nehezen kitalálni, hogy mi is legyen az. Az egyik olyan dolog, ami mindig kijátszható kártya ajándékozáskor, az a parfüm. Ezért is ajánlom ma figyelmetekbe a parfumcenter.hu oldalát.


Mielőtt bárkiben felmerülne nem állok semmilyen kapcsolatban az oldallal, nem vezérel semmilyen önös érdek. Tényleg 100 %-osan tudom figyelmetekbe ajánlani, mert rengeteg előnnyel jár. Az egyik legfontosabb az ár. Akár 30-40 %-kal olcsóbban is hozzájuthattok egy parfümhöz. Nyugodtan nézzétek meg, akár a Müllerben, vagy Douglasban. 5-6 ezer forinttal is olcsóbban lehet megrendelni a parfüm center oldaláról. Teljesen eredeti parfümökről van szó, garanciát vállalnak minden termékre. Ha bármilyen problémád lenne, nyugodtan vissza lehet küldeni, és visszakapod a pénzed is.
Minden terméket házhoz szállítanak, ami parfüm esetén ingyenes ( illetve minden tízezer forint feletti vásárlás esetén is, mivel egyéb kozmetikumok is kaphatóak az oldalon). Kiszállítás ideje 2-5 nap, amiről aznap sms-es és telefonos értesítést is kapsz.
A rendelésed mellé választhatsz apró ingyenes ajándékok közül. (pl.: szappan, arctisztító kednő, tégelyek).

Végül néhány ötlet:

Image Hosted by ImageShack.us
David Beckham signature for Her - 50 ml - 5310 Ft
Image Hosted by ImageShack.us
Diesel fuel for life - 75 ml - 9300 Ft
Image Hosted by ImageShack.us
Paco Rabanne 1 Million - 50 ml - 11790 Ft
Image Hosted by ImageShack.us
Elie Saab Le Parfum - 30 ml - 13250 Ft
Image Hosted by ImageShack.us
Bruno Banani Made for women - 20 ml + 50 ml + 50 ml -  6460 Ft
Image Hosted by ImageShack.us
BVLGARI Aqua Marine Pour Homme - 50 ml  - 8990 Ft

6 megjegyzés

  1. imádok parfümöt ajándékozni és kapni is. szerencsére ezzel a rokonok és barátnők is így vannak.. :) úgyhogy lelkes parfümszagolgatásban és -válogatásban égünk már. :))) a rossmann, dm is csábító ajánlatokkal vár.

    VálaszTörlés
  2. Én a parfum pont hu -val jártam meg. Vettem egy teszter parfümöt, jó ára volt, jóval olcsóbb volt az 50ml így, mint a 30ml pl. a DM/Müller kínálatában. De sajnos nem eredeti. Amit a Müllerben fújtam a papírcsíkra/ csuklómra 3órán át érezhető volt (majd zuhiztam), ez 30percet bír. Nyáron vettem, de egy hűvös szobában tároltam, ott nincs több 24 foknál és szekrényben volt. Több hétre a vásárlás után kezdtem fújni... akkor már nem volt kint 37 fok. 8 napos visszavásárlási gariból kicsúsztm. De azóta eldöntöttem h. nem vásárolok parfümöt neten. Erről a weboldalról is csak kizárólag jót olvastam... hát én belefutottam egy hamisítványba. A beígért 2 napos szállítás is volt egy hét, gondolom ennyi idő alatt mentek el az ázsia centerbe és ott nem eredetit adtak el nekik. Állandó raktárkészletük nincs, ezt írták is a honlapjukon, ezek után sejtem a forrást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy megjártál a parfum.hu-val.. :S Azt az oldalt nem ismerem, de innen mi már többször rendeltünk, és soha nem volt gond vele. De ha tesztert vettél, akkor lehet ez a baj nem? Mert az nem rendes parfüm, épp azért teszter, mert könnyebben elmegy az illata.
      A parfümcenternél tuti eredeti, attól nem kell félni, ez tuti nem ázsiás. (:

      Törlés
    2. A teszter 100%-ban ugyanaz a parfüm, mint ami nem teszter néven fut, csak nincs díszes doboza (ez általában a parfüm árában 500-900Ft, de nem a dobozt fújom magamra, egy márkanévtől a dobozon nem lesz jobb parfüm, persze ajándéknak nem tesztert vennék, de saját magamnak az 50ml elég lett volna így) egy sima dobozban kapja meg az ember és nincs mindegyiknek kupakja. A boltban is a tesztert fújod magadra és az alapján veszed meg. Mellesleg a Müllerben is tesztert fújtam magamra. Hamisítvány... .

      Törlés
    3. Azért teszter a neve, h. az "értelmes" vásárlók ne bontogassák fel a parfümöket hanem azt fújják magukra amit direkt erre a célra raktak ki (ezért van rajta h. teszter...). A kihelyezett szemfesték teszter sem rosszabb minőség, mint amit megveszel, csak nincs dobozban. Azt hittem ezt mindenki tudja.

      Törlés
  3. U.I.: 8100Ft-ot buktam.

    VálaszTörlés