2012/10/31

NOTD - Sugar Pink



Sziasztok! Ma egy körmös bejegyzéssel készültem, ami igazából nem a legújabb, de sajnos a héten nem igazán volt időm blogolni, mert holnap indulok Velencébe, és azt se tudom hol áll a fejem. (Még akartam pedig csinálni két haloweenes sminket is.. :S :S ). Egyébként meg miért pont most kell elárasztania a tengernek Velencét? Ha még holnap is 10 centis víz lesz a Szent Márk téren - ahogy eddig a napokban - nagyon szomorú leszek... :( Elkeseredésemben még gumicsizmát is hajlandó lettem volna venni, de még a Deichmannban sem volt. A lényeg, hogy nem akartam bejegyzés nélkül elmenni,  ezért megmutatom nektek ezt a manit, amihez a Max Factor Glossfinity Sugar Pink nevű árnyalatát használtam.

A Glossfinity lakkok különlegessége, hogy csillogó körmöket ígér akár 7 napig! Ez nagyon jó hangzik. Nekem a körömlakkoknál nagyon fontos szempont a tartósság, különösen, ha olyan manit csinálok, aminek sokáig tart az elkészítése, mert például különleges a díszítése. Borzasztó nyomasztó ha  több óra munkája 1-2 nap alatt elveszik, így ez a 7 napos ígéret nagyon kecsegtető volt számomra.
A Sugar Pink egy nagyon natúr, már-már átlátszó árnyalat. 1 rétegben épphogy egy rózsaszín csillogást ad a körmöknek, ami jól jön akkor, ha nem akarok sok időt tölteni a körömfestéssel, de mégsem akarom "meztelenül" hagyni őket. A képen látható lakkozásnál 3 rétegben vittem fel, így ad egyenletes színt. (A többi árnyalatnál nem kell ennyi réteg, itt a szín miatt ilyen.) Tartóssága tényleg kiváló, tökéletesen eleget tesz a 7 napnak, és a fénye sem kopik meg. Felvitele könnyű, ecsetével egyenletesen lehet festeni.
A gyűrűsujjamon lévő díszítéshez alapnak egy Miss Rose ezüst szín lakkot használtam, majd egy fekete Moyra lakkot vittem fel díszítőecsettel, és erre került még egy Kallos fedőlakk.

1 megjegyzés