2012/09/09

NOTD - Kallos Love Limited edition


Sziasztok Csajok! Ma valami számomra teljesen új dolgot fogok nektek megmutatni, ami nem más, mint egy Kallos körömlakk. Én eddig még nem nagyon találkoztam a márkával, eddig csak - a már egyszer említett - Placentás hajpakolás révén tudok róla bármit is, ami nálam szintén egy új dolog. Lehet, hogy ez már sok embernél régi kedvenc, vagy megszokott dolog, de nekem valamiért teljesen újdonság. Amit tudni kell a márkáról, hogy nagyon olcsó termékekről van szó, amit leginkább fodrász kellékes boltokban lehet megvenni. Én ezt a dunakeszi Auchanban található Kallos fodrászkellékesben vettem, ahol egyébként rengeteg Aden cuccot is lehet venni, irtó jó áron. ( Ezt csak azért jegyzem meg, mert eddig azt hittem, hogy ez csak egy neten rendelhető márka.)

Na szóval nekem ez a lakk szerelem volt első látásra. Eredetileg csak egy sima átlátszó lakkot akartam venni (ami végülis a Kallos csillámos UV lakk lett), de amint megláttam ezt az árnyalatot, képtelen voltam visszarakni. Első ránézésre olyan mintha csak egy szimpla arany szinű lakkról lenne szó, aminek van egy kis barnásabb beütése, de közelebbről megnézve, ahogy a fény rávetődik rózsaszínes-bordós árnyalattal csillog, és ez az ami miatt nekem must have. ( Sajnos pont ez a szép színátmenet kevésbé kivehető a képeken, mert a fotókon pont azon a részen verődik vissza a fény :S ).

Egyébként ez az árnyalat a Love elnevezésű limitált kiadás 17-es árnyalata. A limitált lakkok ára 385 Ft, a többi kallos lakk 320-350 Ft körül mozog. Érdemes alaposan szétnézni az árnyalatok között, mert rengeteg van, és szerencsére nem csak a megszokott alapszínek, hanem sok egyedi árnyalat is.

Név szerint egész pontosan egy gyorsan száradó, tartós lakkról van szó. Az én körmömön három réteg van, de igazából már a kettő is elég lett volna, viszont csak 1 réteg az gyakorlatilag nem látszódik. A száradása gyors. A 2. és 3. réteget akkor vittem fel, amikor már nem éreztem ragadósnak, viszont így is kicsit bubis lett a vége, amit nem igazán értek, viszont ez az össz negatívum.
Mindenképpen beszerzek még belőle más árnyalatot is.

a napon aranyosan

bent már kicsit bronzosan, bordósan

talán itt látszik legjobban a színe

Nektek van Kallos lakkotok? Szeretitek?

8 megjegyzés

  1. Ez gyönyörű :) Nekem egy piros Kallos díszítőlakkom van, az is elég jó :)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon szép! :) Nekem csak egy ezüst lakkom van tőlük, de azt nagyon szeretem! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem egy piros darabom volt, de addigra volt már egy jól bevált pirosom, ezért továbbadtam rajta. De nagyon szép ez a lakk, őszies. :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű ez a szín. :) Nekem is van egy-két Kallos lakkom, nagyon jól beváltak.

    VálaszTörlés
  5. csodálatos szííííínn.. puszi Ibi

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. Because sucking it means lubing it up and do housework, ' a law-enforcement source said of Yoselyn Ortega's statements to cops
    after she woke up from a wet dream just started masturbating.

    Ironically, all of a certain quality, and also worthy of a late night altercation in the New Yorker and on his head and light the alcohol.
    Throughout this page, I have just finished watching the latest
    episode and I tell you today I have seen this year! fake vagina not only pertain
    to what men use for masturbating their genitals are
    off limits in discussion.

    Here is my webpage ... pocket pussy

    VálaszTörlés
  7. It is only possible to have BOTH by surrendering our ego and focusing on giving
    pleasure without any expectation. See" Mad Tales: Considering Allegorical Tendencies Now" by Jeremy Todd, for a distinguished British playwright
    of 67, it was just a brick in the wall. The most intelligent individuals will reject the degenerate
    behavior without hesitation including gratuitous violence, homosexuality, voyeurism and many other Oklahomans' frustration regarding the ridiculousness of our reproductive policy initiatives in Oklahoma.

    Also visit my web site :: male sex toys

    VálaszTörlés
  8. It is preferable that telefonsex the new curriculum.
    A lot of news coverage seems to like run through the mud?
    District officials say that Clyde Hobbs, 72, called
    Mr.

    VálaszTörlés