2012/08/28

Újdonság: Nivea Creme horoszkóp




A klasszikus NIVEA Creme évtizedek óta a jól ismert kék tégelyes csomagolásban kapható, de időről-időre izgalmas, limitált szériás külsővel jelentkezik. Idén sincs ez másként! Az őszi időszakban a zodiákus jegyei elevenednek meg a NIVEA Creme-ek fedőlapjain.


Ajánlott fogyasztói ár:
NIVEA Creme 30 ml 329 Ft

Kos 
(március 21. - április 20.)
Kos mindig mozgásban van, nem szeret órákon keresztül szépítkezni. A NIVEA Creme azért válhat a kedvencévé, mert egyszerre több funkciót is ellát: megfelelő a kiszáradt ajkakra, használható testápolóként vagy akár a borotválás után kipirosodott bőrt is megnyugtatja.

Bika 
(április 21. - május 20.)
A Bika imádja a szép dolgokat, de egy kicsit kényelmes. Éppen ezért nagyon fontos számára, hogy kipróbált, megbízható terméket használhasson. A NIVEA Creme egy igazi klasszikus, ráadásul most különleges divatos külsővel jelentkezik. Nem csoda, ha a bikák imádják!

Ikrek 
(május 21. - június 21.)
Az ikrek nagyon szeretik az újításokat, ha a megszokott dolgok új köntösbe öltöznek. Így a NIVEA Creme-ből is a limitált szériás sorozatokat kedvelik.

Rák 
(június 22. - július 22.)
A Rák jegy szülötte igényes, és szereti hangsúlyozni a nőiességét. Éppen ezért mindig lapul a táskájában egy NIVEA Creme, így legyen szó bőrpírról vagy kiszáradásról, pillanatok alatt orvosolhatja a problémát.


Oroszlán 
(július 23. - augusztus 23.)
Az Oroszlán általában igen hiú, szeret a középpontban lenni és fontos neki, hogy megdicsérjék.  Nem véletlen, hogy a limitált szériás NIVEA Cremeket is elsőként akarja megszerezni, hogy mindenki csodálhassa a legújabb kincseit.

Szűz 
(augusztus 24. - szeptember 23.)
A Szüzek számára a praktikusság és a hatékonyság a fontos. Ezért is kedvelik az univerzális termékeket, mint a NIVEA Creme-t, melyet arcra és testre egyaránt alkalmazható. Rádásul mindez egyedi fedőlappal is elérhető.

Mérleg 
(szeptember 24. - október 23.)
A Mérlegeknek nagyon jó stílusérzékük van, kedvelik a szép dolgokat.  Nagy problémájuk, hogy nehezen döntenek, így egy limitált szériás csomagolás esetén inkább megveszik az egész sorozatot, csak ne kelljen választani a különféle színes fedőlapok közül.A NIVEA horoszkópos Creme-i közül is biztosan több a nagy kedvencük lesz.

Skorpió 
(október 24. - november 22.)
A Skorpió nagyon érzéki és szexis, több stílus is jól áll neki, ezért szereti is az új, változatos dolgokat. A limitált szériás NIVEA Creme olyan újdonság, aminek egy Skorpió sem tud ellenállni.


Nyilas 
(november 23. - december 21.)
A Nyilas jegy szülöttei nagyon karizmatikusak, megjelenésük mindig összhangban van a környezetükkel. Egy olyan krémre van szükségük, mely nem hivalkodó, mégis harmóniában van velük. Mi lehetne jobb ennél, mint a NIVEA Creme nyilast ábrázoló darabja?


Bak 
(december 22. - január 20.)
A Bak nagyon érzékeny – ahogy a bőre is. Ezért neki egy gazdag, telt krém való, amilyen a klasszikus NIVEA Creme is. Az már csak hab a tortán, hogy most mindezt különleges csomagolásban is elérheti.

Vízöntő 
(január 21. - február 19.)
A Vízöntő szereti az egyediséget, legyen szó ékszerekről, kiegészítőkről vagy akár szépségápolásról. A NIVEA Creme különleges limitált szériás kiadása őt is elvarázsolja, hiszen így a saját csillagjegye a Creme fedőlapján mindig vele lehet.

Halak 
(február 20. - március 20.)
A Halak jegy szülötte nagyon romantikus, hihetetlenül fontosak számára az érzelmek. Szereti, ha aranyos apróságokkal veheti körül magát, éppen ezért a limitált szériás NIVEA Creme biztosan a szívéhez nő majd.



2 megjegyzés

  1. Na jó, elvileg nincs rá szükségem meg van más krémem is... de ez kell! Tipikus fashion victim vagyok (és rák :D).

    VálaszTörlés