2012/08/10

Újdonság: essence - megújult colour & go lakkok

essence colour & go körömlakk – ÚJ!


A következő generáció! Az essence 2012. augusztusában teljesen új és innovatív colour & go körömlakk kollekciót kínál.  

·       44 új divatos szín
·       Ragyogó fényt adó fedő zselé: a lélegzetelállító végeredményért
·       Extra gyorsan száradó formula
·       Különösen hosszú élettartam
·       Tökéletes fedés

Mi a titok? Az
essence spciálisan kifejlesztett innovatív formulája. Egyesíti a különösen intenzív, hosszantartó színt és ragyogást a rendkívül rövid száradási idővel a tökéletes eredményért. Természetesen nem tartalmaz káros összetevőket, mint például formaldehidet, toulolt és bőrpuhító ftalát. 

Az új szabadalmaztatott professzionális ecsetjének köszönhetően, használata könnyebb és szórakoztatóbb, mint valaha: a quick & easy ecset két egymáshoz szorosan illeszkedő nylon ecsetből áll. Ezáltal az ecset több festéket tud felvinni és a lekerekített végének köszönhetően gyorsabban, pontosabban és csíkok nélkül vonja be körmeidet.  A csomagolás is új: az essence trendi formájú 8 ml-es üvegcséiben még több a tartalom és kupakjaik színkódolása tökéletesen azonos a krömlakkok színével.

Lélegzetelállító színek hihetetlenül nagy választéka– vidám világos tónusoktól kezdve a klasszikus vörösön és sötét árnyalatokon át, szinte a feketéig, valamint csillogó vagy fémes effektusok – az essence az új egyedi körömlakk kollekciót a megszokott alacsony áron kínálja 2012/ 2013 őszi és téli szezonban.

A következő lépés: a nude glam zselé körömlakkok kiemelkedőek a fényhatásuknak, rendkívül gyors száradásuknak és hosszú élettartamuknak köszönhetően. A finom átlátszó árnyalatok – néha sima, néha csillogó – első rétege kissé áttetsző, a második már nagyobb fedettséget biztosít. Egy biztos, hogy a sejtelmesen áttetsző körmök soha nem lesznek unalmasak!

A colour & go körömlakk összesen 44 trendi árnyalatban, a nude glam körömlakk hat féle színben kapható. Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft

Az új essence colour & go és nude glam körömlakkok 2012. augusztustól kaphatók az üzletekben.









3 megjegyzés

  1. Húú, ezeket már nézni is jó! Biztos, hogy be fogok szerezni belőlük párat! :) Indult nálam egy nyereményjáték, ha gondolod kukkants be hozzám: http://lookfancy.blogspot.hu/2012/08/the-road-so-far-es-egy-kis.html

    VálaszTörlés
  2. Nekem jó pár szín megtetszett, tuti befutók vannak köztük! :)

    VálaszTörlés
  3. Pár napja jártam Bécsben, és ott már ezek a körömlakkok kaphatóak!:) Be is szereztem egy kettőt..tényleg tartósabbak mint a régebbiek, de sajnos az áruk is változott:/ :)

    VálaszTörlés