2012/08/23

TESZT: Kallos Placenta hajpakolás


Sziasztok! A mai bejegyzésben a Kallos Placenta hajpakolásról olvashattok. Mivel nagyon sok jót hallottam már a Latte változatról, ezen felbuzdulva mentem be a fodrászkellékeshez, és vettem meg ezt a terméket. Azt ne kérdezzétek, hogy miért a Placentásat vettem meg a Latte helyett, ez számomra is rejtély, de végül így is jól választottam.



Ez a hajpakolás nálam eddig messze a legjobb az összes közül, amit próbáltam. Sőt, összességében jobb bármilyen eddig használt hajápolási terméknél. Az ára is verhetetlen a 275 ml-s változat ( ami egyébként a legkisebb ) 360 Ft!

A termék száraz, töredezett hajra való. A növényi kivonatainak köszönhetően néhány használat után könnyen kezelhető, selymes, erős hajat ígér.

Használat:
Hajmosás után nedves hajra kell felvinni. Én a hajtöveket mindig kihagyom, hogy ne nehezüljön el. Legtöbbet a hajvégekre rakok. Ezután felveszek egy zuhanysapkát, majd betekerem a hajamat törölközőbe, hogy a hajam minél melegebben legyen. 10-15 perc után lemosom.


Tapasztalatok:
A hatás már az első használat után érezhető. Nálam a hajam kifésülése egy igen hosszadalmas és fájdalmas procedúra, mivel én csak hajmosás után fésülöm ki teljesen a hajamat, így sokkal gubancosabb az átlagnál. Viszont ezt a hajpakolást használva a kifésülési idő bőven a fele alá csökken, és a gubancokat is sokkal könnyebb szétszedni. Könnyen kezelhetőség pipa.
Napokkal a használat után is még érezhetően puhább a hajam a megszokottnál, még a hajvégeknél is, ami nálam kritikus terület. A göndör fürtjeim is több ideig kitartanak, nem lesznek 1-2 nap után kefések.
Összességében számomra csodaszer. Kevés olyan termék van, ami már az első alkalomnál ilyen intenzíven kifejti a hatását. Már jó párszor használtam, de még így is sokszor rácsodálkozom, hogy milyen szuper termék. Az egyetlen negatívum, amit fel tudok hozni, az az illata. Nekem kicsit mű, és túl erős, de ez csak felvitelkor érződik. Miután kimosom a hajamból egyáltalán nem érezhető.

16 megjegyzés

  1. Az én véleményem is pont ez, én is ezt vettem meg, és még csak 1-szer használtam, de máris puhább az amúgy kezelhetetlen hajam. Kicsit büdös de csodaszer!!!

    VálaszTörlés
  2. Nekem is a placentás változat van meg, igaz ez a 2. bödönöm tőlük. Először a tejproteinest vettem meg, de egy idő után meguntam, túl tömény volt nekem... :S

    VálaszTörlés
  3. Ilyet fodrászkellékesen kívül lehet valahol kapni?? :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eddig még csak ott láttam, méghozzá ez a dunakeszi Auchan üzletsoron lévő üzletből van, ha ez segít...

      Törlés
    2. köszi :DD

      Törlés
    3. én már láttam Kallos-termékeket százforintos boltokban is, nézz szét ott is :) nálunk lehet kapni a Goods market, valamint az "egy eurós" boltokban is :)

      Törlés
    4. köszi, meg nézem, mert sok Goods market van felénk :)

      Törlés
  4. ez tényleg nagyon jó. bár én egy másik márkát próbáltam ki, amit gyakran összekevernek a Kallos márkával. 1literes kiszerelés nagyon sok ideig kitartott. aztán amikor elfogyott SAJNOS a tejproteines változatot vettem meg, mert írták rengetegen, hogy isteni illata van... hát én valami borzasztómód utálom:DD legközelebb tuti megint placentásat fogok.

    VálaszTörlés
  5. szia! azt szeretném kérdezni, hogy evvel te még használsz hajhabot is vagy csak ezt? :)

    VálaszTörlés
  6. I ♥ KALLOS!
    ez mind, amit el tudok mondani az ÖSSZES termékéről! nálam ha pakolás, sampon, balzsam, az csakis kallos lehet.. olcsó és jó! úgyhogy használja mindenki bátran, én még egyszer sem mondtam rá, hogy ez vagy az rossz lett volna.. :) *lekopogja*

    VálaszTörlés
  7. Én is szeretem. A DM-be vettem egy fél éve körül és hajvágás után többet nem töredezet a hajam és mindig puha. Nincs olyan száraz érzésem,mint előte.

    VálaszTörlés
  8. Én évekig ezt a placentást használtam és nagyon szerettem. Megbizható termék. Most átváltottam az Argánosra, az is nagyon jó.

    VálaszTörlés
  9. Lara,a DM-ben nem is lehet Kallost kapni :)

    VálaszTörlés
  10. www.kallos.com. Én mindent itt rendelek.

    VálaszTörlés