2012/07/03

TESZT: Catrice liquid liner


Sziasztok! Ahogy Facebook-on írtam, az Arána Rossmannban szuper akciók vannak az essence, catrice, Max Factor és L'oreal termékekre. Pár száz forintért lehet megvenni szuper termékeket, lássuk, hogy ez a catrice folyékony szemhéjtus az volt-e.


030 I Am Golden Sandy árnyalatról van szó. Már régóta szerettem volna egy új arany színű szemhéjtust, mert az előző, ami történetesen Avon volt, semmit nem ért.
Ezt még a Rossmannban kinyitottam (természetesen sűrű cselek között, hogy a biztonsági őr ne kapcsoljon le egyből), és megállapítottam, hogy az ecsete nagyon jó, ami nálam döntő szempont tus-vásárlás során. De őszintén, ez az egyetlen pozitívum, amit el tudok mondani vele kapcsolatban.
A tus állaga túlságosan is folyékony, olyan vizes hatású, ezért felvitel közben, az ecset már le is törli, amit húztam. Próbáltam, hogy ha megszárad, akkor újabb rétegben felviszem, de ez sem segített. Az állagából kifolyólag nehezen szárad, és hamar el is mosódik.
Nem lesz a kedvenc szemhéjtusom, de azért adok még neki egy-két próbát. Még szerencse, hogy csak 299 Ft volt.Van valakinek ötlete, hogy mit lehet csinálni az ilyen tusokkal?

4 megjegyzés

 1. Múltkor én egy lila tusba szaladtam bele ugyanígy, nagyon mérges voltam, kb az is 300 ft körül lehetett, de még azt a pénzt is nagyon sajnálom így utólag. de persze nem lehet tudni, mit rejt... :-/

  VálaszTörlés
 2. Nekem is hasonló a problémám ezzel a tussal. Pedig úgy örültem neki, amikor megvettem. Ráadásul 'túl fényes', felkenve annyira megtörik a pigmentek a fényt, hogy szaggatottnak tűnik a vonal. Végül is, 300 Ft tanulópénz még belefér...
  Nézz be hozzám, ha gondolod! :)
  http://addsomeglitter.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. Sajnálom mert nekem az ezüst eddig nagyon bejött :(
  Pedig még ezen is filóztam hogy megvegyem-e

  VálaszTörlés
 4. Catrice színes tusai ezek szerint mind ilyenek, mert nekem kék van, és azzal is nagyon melós megcsinálni 1 normális vonalat :\

  VálaszTörlés