2012/07/26

Knitted shorts


Halihó Csajok! A mai bejegyzésben megmutatom nektek a legújabb Oasap szerzeményeimet. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert szerintem ezek az eddigi legjobb választottjaim. :P



 A 3. Oasap rendelésemet jobban megfontoltam, mint az előző kettőt. Most valami sokkal jobban hordhatót szerettem volna választani, mert az első két rendelésem ( ITT és ITT ) nem éppen a mindenhova felvehető kategóriába tartozik. Hosszas válogatás utám végülis kiválasztottam a képen látható fekete gyűrűt, rövidnadrágot.

Nagyon régóta szerettem volna már egy ehhez hasonló rövidnacit, ami teljesen úgy néz ki, mintha szoknya lenne. Aki sokat tömegközlekedik az tudja, hogy miniszoknyában nem éppen kellemes az utazás, főleg, ha a vonatra kell felszállni. Ezért szuper ötlet ez a szoknya-nadrág, mert ránézésre azt mondanád, hogy szoknya, mégis nagyon kényelmes, és nem kell attól félned, hogy bármi is kilátszódik. Nagyon tetszik ez a csipkés megoldás, csodaszép a mintája is. Vastag, gumis magasított dereka van, így nagyon kényelmes viselet. Az Oasap kínálatában a fekete mellett bézs színben is megvásárolható. Én azt a színt választtottam, de feketében érkezett. Minden problémázás nélkül visszaküldhettem volna, és ingyen kicserélték volna, de végül úgy döntöttem, hogy mivel ez is nagyon tetszik, és talán még jobban variálható, mint a bézs színű nem várok a cserére. Nézzétek meg a két színt, és nyugtassatok meg, hogy nem volt hiba, hogy nem cseréltem ki.
ITT tudjátok megtekintetni, és megvásárolni 31 dollárért.



A másik szerzeményem a fekete gyűrű. Sokat gondolkoztam, hogy megrendeljem-e, mert látatlanba próba nélkül merész választás gyűrűt rendelni. Elég vékonyak az ujjaim, és legtöbbször nehezen találok rá gyűrűt, és mivel ez még csak nem is állítható, féltem, hogy nem lesz jó a méret, de szerencsém volt. 1.7 mm az átmérője, és pont jól passzol az ujjamra. Nagyon szeretem a feltűnő, nagy köves gyűrűket, úgyhogy ezt biztos sokszor fogjátok még rajtam látni.
ITT tudjátok megnézni és megvásárolni 8 dollárért.





Táska: H&M - Cipő: New Yorker - Karkperec: ebay







28 megjegyzés

  1. Nagyon szép a rövidnadrág és sokkal jobban is mutat, mint a weboldalukon, szokás szerint :DD

    A gyűrűvel kapcsolatban ha elfogadsz egy tanácsot: már most kend le egy réteg átlátszó körömlakkal. Én is ezt rendeltem még féléve és teljesen lekopott az arany róla, nem beszélve arról, hogy tiszta fekete lesz tőle az ujjam :/ Bekentem én is körömlakkal, már nem fog, de az arany színt sajnos már nem tudom sehogy visszahozni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy szóltál, akkor lekenem majd. (:
      Nekem akkor szokott fekete lenni bizsuktól a kezem, ha vizes kézre veszem őket fel, de mostmár mindig figyelek, hogy jól megtöröljem a kezem kézmosás után, így nem szokta már befogni.

      Törlés
  2. nagyon csini ez a szett! :) a rövidnaci pedig favorit! :))

    sytlevoguebeauty.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. tényleg sokkal jobban választottál,teljesen viselhető hétköznapon is , emellé még illik is hozzád és jól is áll:D szerintem tökéletes:D

    VálaszTörlés
  4. nagyon jól néz ki ez a nagdrág!!:) és szerintem a fekete jobb is mint a bézs..:)
    http://weallwant-love.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. nagyon tetszik ez a szetted, és a hajad még mindig gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól áll a rövidnaci! :) Jó választás :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon klassz ez a naci, jól áll. :)

    VálaszTörlés
  8. such a cute outfit! it looks good on u!

    - True

    VálaszTörlés
  9. magyon jo a szett, a naci a kedvencem :)
    alldayunique.blogspot.com

    VálaszTörlés
  10. nagyon jó ez a szoknya-nadrág, meg a gyűrű is nagyon tetszik. :))

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szuper szett, és 1000x jobban néz ki ez a naci feketében! :) Jó választás.

    VálaszTörlés
  12. Ugyanazt a rövidnacit rendeltem meg e-bayről bézs színben, csak 8 dollár volt.:)

    VálaszTörlés
  13. ezt a shortot már én is nézegettem a honlapon :D

    VálaszTörlés
  14. csini, de a cipő nem egy számmal nagyobb rád?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. reménykedtem benne, hogy nem látszik, de nagyon szemfüles vagy :D :D nagyon tetszett, de nem volt a méretemben és nem volt szívem otthagyni :D

      Törlés
  15. ez talán az eddigi legjobb összeállítás:D nekem nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  16. Ázsiába azért ne menj ebben. Ott ugyanis ezt a rövidnadrágot csak biztonsági nadrágként szoknya/ruha alá hordják, elsődlegesen nem felsőruházat a rendeltetése. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt megjegyzem, bár nem hiszem egy hamar odatévedek :D

      Törlés
  17. Szia! Nagyon tetszik, ahogyan ehhez a stílushoz választott kiegészítőket. Minden nagyon jól néz ki, finom és kreatív.

    VálaszTörlés