2012/07/27

NOTD - Elegant Mauve



Nagyon régóta imádom a Max Factor Max Effect mini körömlakkjait. Legújabb kedvencem a 04-es Elegant Mauve elnevezésű árnyalat. Olvass tovább, ha érdekel miért is szeretem őket annyira. (:



Elég sok árnyalatom van ebből a termékcsaládból, és teljesen megunhatatlanok. A legtöbb körömlakkot úgy veszem meg, hogy beleszeretek a színbe, de mivel nem akarom ugyanazt viselni állandóan, így legtöbbször az lakkok besűrűsödve végzik. Utána már hiába a higítás, nem lehet megmenteni őket. A Max Factor mini körömlakkjaival nincs ez a gondom. Pont akkora mérete (pontos ml-t nem látok rajta), hogy azt biztos elhasználjam, és ne kelljen azon aggódnom, hogy tönkremegy.
A lakk állaga pont jó, az ecsettel nagyon könnyű felvinni, nem csíkozódik, vagy folyik le össze-vissza. 2 rétegben fed tökéletesen, de ez nem jelent gondot, mert hiper gyorsan szárad, így az egész procedúra meg van egy-két perc alatt. A tartóssaga is nagyon jó, nálam 5 napot simán kibír.
Az Elegant Mauve egy barnás-aranyos árnyalat, egy kis lilás bordós beütéssel, és pont ez az, amit imádok benne. Nem az az uncsi szín, hogy ránézel a körmödre és azt mondod: fekete, vagy piros. Itt el kell gondolkoznod, hogy milyen is, és a válasz egyszerű. Nincs szükség magyarázatra. Szimplán gyönyörű és kész. (:




Cseppett sem idetartozó téma, de muszáj megemlítenem, hogy tegnap voltam a Batman éjféli premierjén, és feltétlenül ajánlanom kell a filmet minden moziba járónak. Én viszonylag sokat járok moziba, de ez a film kenterbe veri az utóbbi időben látott összeset. Parádés színész felhozatal: Christian Bale, Joseph Gordon Levitt, Anne Hathaway, Morgan Freeman, Michael Cane, Marion Cotillard és még sorolhatnám. (Konkrétan DiCaprio-t kivéve szinte az egész Eredet szereplő gárda, ami nálam szintén a top néhány alkotás közé tartozik.) Azt azért tudni kell a filmről, hogy majdnem 3 órás, de olyan a sztori, hogy egy percig nem fog eszedbe jutni, hogy megkéne nézni mennyi az idő. Egyszóval: remekmű!


3 megjegyzés

  1. A körömlakk színe gyönyörű, egyszerűen imádom! :D

    VálaszTörlés
  2. Annyira szép nagy körmeid vannak :$ és a lakk színe is tetszik! :)

    VálaszTörlés