2012/06/03

Májusi kedvencek

Sziasztok!
Sajnos már nagyon régóta nem volt hónap kedvencei bejegyzés, de most sikerült nagyon jó termékeket beszerezni, amiket feltétlenül meg szeretnék nektek mutatni. 
A május hónap kedvencei:
Adidas smooth tusfürdő
Garnier natural lipa - hársfa sampon
sence nedvesített törlőkendő érzékeny bőrre
Oriflame lipspa therapy ajakápoló
Oriflame Nature Secrets mangós, jojobás kézkrém



Az Adidas Smooth mikrogyöngyös tusfürdőről már olvashattatok egy külön bejegyzést, amiben leírtam, hogy mennyire megszerettem. Ezért biztos befutó volt a hónap kedvenc termékei közé is, mivel szuper illata van, és nagyon tetszik ez a bőrradíros megoldás, mert sokkal puhább tőle a bőrőm.
Már nagyon régóra használom a Garnier Natural termékcsalád különböző samponjait. A mangós és avokádós után (amik szintén nagy kedvenceim), kipróbáltam a lipa ( mi az a lipa ? ), hársfa kombót is. Eredetileg zsíros hajra szánták. Nekem normál hajam van, de így sem érzem, hogy szárítaná. Az illatáért teljesen odavagyok, még több nap után is érezni. 
Sminklemosó helyett sokkal szívesebben használok nedvesített törlőkendőt. A legújabb kedvencem a sence érzékeny bőrre készült, parfüm és alkoholmentes kendő. Használat után sokkal tisztábbnak érzem tőle az arcbőröm, és nincs olyan érzetem, hogy zsírosítja a bőröm, mint néhány krémes állagú sminklemosónál.
Ajakápolók nélkül továbbra sem tudok élni. Ha tehetem több fajtát is viszek magammal. Legújabb kedvencem az Orifalme lipspa therapy ajakápoló. Kettős formulája 100 %-osan hidratálja az ajkaimat, nagyon kellemes az illata, és visszafogott, kissé rózsaszínes árnyalatot kölcsönöz. Must have!

Az ajakápoló mellett még a kézkrém nagy függőség számomra. Az Oriflame nature secrets mangós, jojobás váltazata azonnal puhává varázsolja a kezeimet. De ami a számomra a legnagyobb pozitívum a termékkel kapcsolatban az illata. Amint lecsavarom a kupakot, azonnal érzem a friss, zamatos mangó illatát (legszívesebben belenyomnán a számba, és megenném az egészet).
Nektek mik a kedvenceitek ebben a hónapban?












2 megjegyzés

  1. Az ajakápoló nekem is a kedvencem és az Adidas tusfürdőjét már tervezem kipróbálni. :)

    A lipa az szlovákul van és a magyar megfelelője a hársfa. A Garnieresek (vagy kik :D) manapság már két nyelven írják rá a dolgokat a termékekre. Šampon/sampon - nál is látszik a két nyelv használata és a lipa - hársfa is ilyen. :)
    Habár látom, hogy lípa van oda írva, és akkor pedig csehül van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt még soha nem vettem észre ... :D csodálkoztam is, hogy az egyiket soha nem ismerem :D köszi

      Törlés