2012/05/11

NOTD - Sparkle !


 Sziasztok!
A napokban a Rossmannban jártam és muszáj voltam megvenni az essence multi sparkling fedőlakkját....szerelem volt első látásra. Már van egy hasonlóan csodaszép lakkom mint ez, de az már kezd kicsit sűrűsödni, úgyhogy ez mindenképpen jókor jött. Az alapszín a Rose Nails B087-es árnyalata.







6 megjegyzés

  1. csodaszéép *-*
    nézz be hozzám is: www.egyszerukormok.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. nagyon jól mutat rózsaszín alappal is :$ ..

    VálaszTörlés
  3. Szia Fruzsi!!

    Nagyon nagy fába vágtam ma a fejszémet. Végig nézegettem a legelső posztodtól kezdve a bejegyzéseidet, egészen idáig, és végig néztem mind az 5 videódat..:D Azt hiszem kicsit fanatikus rajongód lettem:D
    De nem bántam meg az órákat amit a blogodon töltött idővel elütöttem. Nem tudom kifejezni mennyire szimpatikus csajszi vagy a számomra, és mindig várom az újabb bejegyzéseidet.
    Szeretnék majd felnőni hozzád,hogy egyrészt olyan bejegyzéseket tudjak majd írni,amit olvasnak, kommentelnek az emberek, akik majd követik a blogom stb.. Te adsz nekem erőt,hogy folytassam a blogolást, és hogy ki merjek próbálni új dolgokat,mind öltözködésben, sminkben illetve haulban xD( nagyon nehezen veszem rá magam egyes termékek megvásárlásához)..
    Nos szép napot tovább, már frissítgetem is( na jó nem), az oldalad,hogy elsők között lehessek az újabb poszt közzételének olvasásában.

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.com/

    Puszi
    Ibi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hát azt hiszem ez volt az eddigi legaranyosabb komment, amit valaha kaptam! Nagyon szépen köszönöm, el sem tudom mondani mennyire jól esik. Ezért éri meg blogolni :D Sok sikert a blogoláshoz! (:

      Törlés
  4. én is nem rég vettem meg. :) evvel a rosa nailsal nagyon dögös :)

    VálaszTörlés