2012/04/04

Video: Collective Haul

18 megjegyzés

  1. Nagyon jó dolgokat vettél. :) Mostanában én is elég nagy mennyiségben halmoztam fel kiegészítőket. Én inkább a bedugós fülbevalókat szeretem, bár most egy-két lógósat is vettem. Az én lábamat is feltöri minden cipő, a sportcipőtől kezdve a saru papucsig, minden. Próbáld ki az Essence show your feet sarokvédő szilikonos sarokvédőjét, 800 forint, de megéri. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett ez a videó! :) Kedves lánynak tűnsz! :)) Kíra

    VálaszTörlés
  3. Jó lett a videó!!
    Egy ötlet: Mondtad, hogy sajnálod, hogy nincs lánc a kis H&M-es táskákon. Velem is ez történt múltkor, de megoldottam. Vettem a Baumaxban láncot méterre (szép vékony, volt arany és ezüst is) és belevarrtam. Így már sokkal jobban hordható! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, én is pont ezen gondolkoztam, hogy veszek hozzá láncot hobbiboltban, de ez még egyszerűbb :P

      Törlés
  4. Szuper cuccokat szereztél be. ^^ Ügyes voltál. ^^ És szép vagy mint mindig. :D
    By:
    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  5. Awh *.* Az a korall színű platformos cipő.. gyönyörű :) Ha mondtad, bocsi, de nem hallottam, az is Ázsia Centeres? Mennyibe került?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen Ázsia Center, ha jól emlékszem 4500 Ft volt (:

      Törlés
  6. Cipőre: A bőr cipők is feltörik a lábadat? :) Amúgy, ha betöröd utána se lesz jobb? Nekem előfordult, hogy elsőre feltörte a lábam, utána meg már kényelmes volt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden feltöri :D :D Nem tudom mennyi idő kellene nekik, hogy betörjem, én próbálkozok, de nem bírja a lábam sokáig.. :D

      Törlés
  7. Nekem is mindig törték a lában a cipők, végül az oldotta meg a problémát, hogy én mindig viselek ilyen ballerina zoknit a magassarkúkhoz meg a ballerina cipőkhöz, azóta egyszer sem sebesedett ki a lábam. Sokan nem szeretik mert hajlamos kikandikálni a cipőből, de csak ügyesen kell felvenni és akkor nem fog. Nekem a Takkos vált be a legjobban 2 pár - 1000 Ft. Ami ilyen nejlonharisnya anyagú az nekem nem segített.

    Nagyon jó videó volt amúgy szuperek az Auchanos ékszerek, legközelebb ha arra járok én is szétnézek. :)

    VálaszTörlés
  8. Jajj nagyon jóó lett a vidi, mindent imádok amit vettél, de legfőképpen a baglyos meg a leveles nyaklánc tetszik :) még életemben nem voltam az Auchanben de ezek után bemegyek :P a táskák is nagyon szépek, meg a korall színű cipő is!! Alig várom a kövi videót :)
    xoxo

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó lett a videó. A gyűrűt próbáld meg átlátszó körömlakkal lefesteni, nekem ez bevált. A cipőkkel pedig próbáld meg, hogy otthon veszed fel, és mindig kicsit tovább hagyod a lábadon. Remélem tudtam segíteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, ki a gyűrűset ki fogom próbálni (: a cipőket már próbáltam otthon is, de nem segített.. :(

      Törlés
  10. Szijja!!!
    Adnék 2 tanácsot a kiegészítőkhöz: hogy ne essen ki a kő pl. a kígyós gyűrűdből akkor fesd le a kövek mentén a gyűrűt átlátszó körömlakkal, és a másik szintén átlátszó körömlakkal, hogy a gyűrű vagy bármi, füli, nyaklánc, ne fogja meg a bőrödet fesd le őket azzal....(:
    Jah és még egy a cipőknél(én mindig úgy járok ha veszek egy bármilyen cipőt akkor az első 2-3 alkalommal fel is töri....)ahol tudod hogy ki fogja kezdeni pl. sarkad, stb. stb..... ragaszd le sebtapasszal nekem ez mindig jól jön....vagy mikor megvetted otthon járkálj benne vizes zoknival és így se fogja bántani a tappancsaidat...(:

    Remélem segíthetek...Pusszii♥♥♥

    VálaszTörlés