2011/10/11

Smink ruhához Krisztinek (:

Sziasztok!
A mai smink Krisztinek készült, aki egy nemrégiben vásárolt ruhájához passzoló sminket szeretett volna. Külön kérte, hogy legyen elegáns és könnyen elkészíthető, így a választásom egy visszafogott, füstös szem - élénk ajak kombóra esett. (:

A szemekhez a smokey eyes nevű Avon quattrot használtam, mert nagyon kellemes, szolid színeket tartalmaz. A belső szemzugba rózsaszín került, a mozgó részre szürke, a külső szemzugba és a mélyítővonalra egy sötétebb szürke árnyalatot vittem fel. A szemöldökcsontot az essence milky way árnyalatú monojával hangsúlyoztam és cicás vonalat húztam egy Miss Rose folyékony tus segítségével. Ha már a szemekkel ilyen visszafogottak voltunk, nyugodtan elengedhetjük magunkat az ajkakkal. Én egy nagyon élénk, pink rúzst használtam ( Miss Rose 02 ), ami szerintem nagyon szépen passzol a ruhához.

Kriszti ruhájaRemélem Kriszti, tetszeni fog. (:

8 megjegyzés

 1. nagyon tetszik,passzol a ruhához :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik a rúzsod, passzol a rucihoz.:)^-^
  (Andi)

  VálaszTörlés
 3. jaj, istenkém! köszönöm, Fruzsi, tündér vagy!! :)) nagyon szép lett, nagyon tetszik! :) és milyen nagy szerencse, hogy ez a smokey eyes a sminkkészletem részét képzi és van hasonló színű rúzsom is.. :DD nem is gondoltam volna, hogy pont ezek segítségével készíteném el a sminkem.. :)
  még egyszer nagyon szépen köszönöm a csodás munkád! ♥

  VálaszTörlés
 4. Ügyes vagy; nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 5. köszi mindenkinek (:

  @kiki
  Nagyon szívesen. (: Na akkor úgy látszik sikerült tudat alatt jókat választanom :D :P

  VálaszTörlés