2011/10/17

Olay total effects nappali arckrém

Sziasztok!
Körülbelül másfél hónapja használom az Olay total effects termékcsalád nappali hidratálóját, és úgy gondolom, megérett az idő arra, hogy elmondjam a véleményemet a termékkel kapcsolatban, hiszen sikerült egész jól kiismernünk egymást. (:


 Először is ismerkedjünk meg a márkával:

A méltán híres bőrápolási világmárka Olay néven tért vissza Magyarországra.
Mostantól négy termékcsalád 13 kiváló terméke gondoskodik arról, hogy az Ön bőre is mindig ápolt, fiatalos és sugárzó legyen.

A több mint 60 éves tradícióval rendelkező márka eredetileg a kulcsfontosságú termékösszetevőjéről, a lanolinról kapta az Oil of Olaz nevet, melyet ma a világ szinte összes országában Olay néven ismernek. Az Olay kozmetikumokat valójában a szeretet ihlette, mikor Graham Wulff vegyész elkészítette feleségének az első hidratáló krémet. Graham olyan terméket szeretett volna létrehozni, mely nem viaszosan zsíros, inkább könnyed természetes érzést kölcsönöz viselőjének. A márka 1949-ben indult hódító útjára Dél-Afrikából. Pár év elteltével, az Olay kozmetikumok óriási sikert arattak, ismertté váltak Angliában, az Egyesült Államokban, Hollandiában, Kanadában és Németországban. Napjainkra a világ egyik legsikeresebb bőrápolási márkájaként tért vissza hazánkba a magyar nők százezreinek legnagyobb örömére.
Az Olay, az egyik legnépszerűbb világmárka, bár sok változáson ment keresztül, ugyanaz a gyorsan felszívódó, könnyed krém maradt, mely megfiatalítja a nőket és gyönyörű megjelenést kölcsönöz számukra.




Az Olay Total Effects nappali/ éjszaki/ arcápoló B3-vitaminnal, E-vitaminnal és B5-provitaminnal a bőr öregedésének 7 fő tünetét célozza.

1.      Apró ráncok minimalizálása
Láthatóan csökkenti a finom vonalakat és ráncokat
2.      Tápláló hidratálás
Sugárzó, egészséges ragyogást ad a bőrnek
3.      Bőrtónus javítása
Egyenletes színt ad a bőrnek és láthatóan csökkenti az öregedési foltok megjelenését
4.      Gyengéd hámlasztás
Simábbá és egyenletesebbé teszi a bőr textúráját
5.      Pórusok minimalizálása
Összehúzza a pórusokat
6.      Antioxidánsokat tartalmaz
Segít közömbösíteni a káros szabadgyököket
7.      Finom feszesítés
Hidratálja és feszesebbé teszi a bőrt


Az én tapasztalaim:
Amint már fentebb írtam másfél hónapja használom a terméket, és azóta csak jó tapasztalataim vannak. Tudni kell rólam, hogy nagyon finnyás vagyok arcápolók terén, nagyon nehezen találom meg a számomra tökéleteset, azonban az OLAY total effect átment a próbán. Mint minden krémet ezt is 3 pöttyel viszem fel az arcomra, de ebből elég 3 mikroméretű mennyiség. Nagyon könnyen eloszlik és beszívódik a bőrbe, egyáltalán nem zsíros, vagy nehéz állagú. Már pár használat után érezhetően finomabb tapintású lett tőle a bőröm és ami nekem a legjobban tetszett, az az, hogy eltüntette az orrom körüli kipirosodást és a pattanások utáni nyomok is sokkal könnyebben eltűnnek. Bátran ajánlom mindenkinek!

Az OLAY termékeket kizárólag a Parfümcenter.hu oldalon vásárolhatod meg, ahol most 20 % kedvezmény jár minden termékhez. Megéri szétnézni.

( A terméket a Primőr Kozmetikai Kft.-től kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. )

6 megjegyzés

  1. Pont ma gondolkodtam a Müllerbe, hogy melyik Olay krémet vegyem. Neked csak erről van tapasztalatod?

    VálaszTörlés
  2. Nem parfüm rendelése esetén mennyi a házhozszállítás díja?

    VálaszTörlés
  3. Én sajnos csak erről az egy termékről tudok nyilatkozni : /
    A házhozszállítás 790 Ft (:

    VálaszTörlés
  4. És ez a 20 % lejön ebből a rendelésből, tehát úgy kell számolnom, hogy 4640-20%, vagy azt következő alkalommal számolják el, esetleg ez már a csökkentett ár? Köszi!

    VálaszTörlés
  5. Szerintem ez már az aktuális ár.

    VálaszTörlés
  6. Tök jó hogy írtál róla, már régóta nézegetem, itt nagyon népszerűek, a következő krémem tuti ez lesz.

    VálaszTörlés