2011/10/03

NOTD - Penn Station

Sziasztok!
Én már nagyon hiányoltam a körmös bejegyzéseket, de sajnos két szerencsétlen baleset után, muszáj voltam búcsút intetni a drágaságaimnak, és senkit nem akartam rémisztgetni az csökevényes körmeimmel... :D Még most is elég rövid (legalábbis ahhoz képest, amihez szokva vagyok), de már nem bírtam megállni, hogy mutassak valami újat.

A mai áldozat az egyik szülinapi ajándékom (köszi Zsani *.* ), az NYC In a minute -  230 Penn Station árnyalatú lakkja. Ez az első New York Color termékem és eddig nagyon imádom. Ez a szakszerű megfogalmazással élve "pasi-vadító árnyalat" (ezt nem én találtam ki :D ), egy nagyon szép meggyvörös szín, metál csillogással, ami csak akkor tűnik fel, ha közelről nézzük. Ami elsőként feltűnt, amikor vittem fel a lakkot, hogy sokkal könnyedebb a textúrája más lakkokhoz képest, egyáltalán nem sűrű, ezért nagyon szép fedést biztosít, kicsit sem lesz csíkos. Már egy réteggel is szép volt az árnyalata, de én kettőt vittem fel, a szuper fedésért. :P A nevéhez híven nagyon gyorsan szárad, annyi pont elég neki, hogy mire befejezem az egyik kezem, már jöhet is újra a másik. Remélem a tartósságával is hasonlóan elégedett leszek. (:

Még két csodaszép lakkom van a szülinapi ajándékok közül, ami arra vár, hogy megmutassam nektek őket. Az egyiket különösen imádom, de azzal tényleg várok, hogy hosszabbak legyenek a körmeim, mert szerintem az nagyon "ütni" fog. :D :P






Szeretitek az NYC márkát?

12 megjegyzés

  1. Ilyen hosszúsággal sokkal szebbek a körmeid! Nagyon vadító ez a lakk.

    VálaszTörlés
  2. tényleg szebb így *.* csodás ez a lakk :)

    VálaszTörlés
  3. nekem is jobban bejön ez a hossz.=)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ugyanilyen lakkom van, csak más az árnyalata. Egyszerűen imádom! :D

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom, nekem is tetszik a körmöd.:) Nagyon szép ez az árnyalat, tényleg vadító.:D Nekem is van pár NYC lakkom, nagyon szeretem őket, tök jó minőségűek.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  6. Sokkal szebbek így a körmeid, megmondom őszintén, számomra a neked megszokott hossz leginkább ijesztő volt. Ez sokkal természetesebb, nőiesebb, és a korodhoz is jobban illik. Meg szerintem a legtöbb embernek ez még mindig a hosszú kategóriába sorolandó :) ... a lakk meg gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  7. nagyon szép ez a szín, bár én nem nagyon csípem a pirosat magamon :D Jól feldobtad azzal a kis mintával :)

    VálaszTörlés
  8. huh de imádtam így megcsinálni a körmeimet régen. nem is tudom most miért nem csinálom.

    dyculin.blogspot.com

    VálaszTörlés
  9. Hosszabb???:) Én egy ilyen hosszúsággal bőven elégedett lennék.:)

    VálaszTörlés
  10. régebben is valamiért le kellett reszelned a körmeidet és az a hossz akkor is sokkal jobban tetszett, akkor is mondtad és most is szeretném, hogy ez a körömhossz általánosságban és neked is sokkal jobban áll :)

    VálaszTörlés
  11. olyan furi olvasni, hogy mindenkinek ez a hossz tetszik... én meg el sem tudom képzelni, hogy sokáig így legyen.. :D de ezentúl már nem fogom takargatni a kezem, mert tudom, hogy ez a hossz is jó :D

    VálaszTörlés