2011/09/13

Review: syoss shine boost & nutrition oil care

Sziasztok!
Ma két, általam használt syoss hajápoló terméket szeretnék nektek megmutatni. Az egyik a syoss shine boost nevezetű fényfokozó, a másik pedig a syoss nutrition oil care szálkásodás elleni hajpakolás.
Bizakodva vettem le a termékeket a polcról, hiszen szerintem mostanában a syoss az egyik, "legagyonreklámozottabb" márka. Lássuk megérdemli-e ezt a nagy figyelmet.



syoss shine boost - Instant Sine treatment

,, Syoss shine boost fényfokozó azonnali hajpakolás a fényt elbűvölően visszatükröző, ragyogóan fényes hajat biztosít, és simítja a haj felszínét."
Kiszerelés: 200 ml, szórófejes flakon
Ár: 699 Ft
Számomra ez a termék teljes csalódás volt. Ez előtt nekem egy Avon hajfényem volt, ami nagyon kitett magáért, de az utóbbi időben nem rendelek már az Avonból, ezért néztem más termék és márka után. Az ígéretekkel ellentétben nem érzem, hogy egy kicsit is fényesebb lenne tőle a hajam, sőt a hajtöveknél kifejezetten zsíros hatást kelt nálam és ez az egyetlen megfigyelhető változás. Az egyetlen pozitívum, hogy az illata nagyon kellemes, de ez nem sokat számít, ha fényt meg nem ad. :S


syoss nutrition oil - ápoló hajpakolás
,,Értékes olajat tartalmazó formulája a hosszabb és töredezett hajnak intenzív ápolást biztosít. Véd a töredezés, valamint a hajvégek szálkásodása ellen, az ellenálló és rugalmas hajért, elnehezedés nélkül. "
Kiszerelés: 200 ml tégely
Ár: 699 Ft
Mindig is gondot jelentett számomra a hajvégek töredezettsége, és mivel most intenzív hajnövesztő projektben vagyok már jó ideje, hasznos lenne, ha nem töredezne a hajam, hiszen ha ez egyszer elkezdődik, nincs megállás, jön az olló. Egy ideje már észrevettem, hogy megint kezdenek szálkásodni a hajvégeim, ezért is kerestem egy kifejezetten erre a problémára való hajpakolást. Így jött velem haza a syoss nutrition oil care. Hajmosás után még vizes hajra kell felvinni, 1 percig hatni hagyni, majd alaposan kimosni. Én kicsit másképp csinálom. Hajmosás után felviszem a hajamra, ezután rá a zuhanysapi meg egy törcsi és kb. 10 percig így hagyom, hogy még intenzívebb legyen a hatása. Hát nem az! Most vagyok túl 5-6 ilyen "kezelésen", de épp egy minimális változást érzek. Ha nem is az első, de azért az 5. 6. alkalom után szerintem elvárható lenne, hogy látszódjon az eredmény... :S



Összességében nagy csalódás volt nekem mind a két termék és maga az egész syoss márka. Ennyi reklám után megvoltak az elvárásaim, de szinte pénzkidobásnak érzem mindkét esetben a vásárlást. Ez egy jó példa arra, hogy miért is ne higgyünk elsőre a reklámoknak.

Ti szeretitek a syoss termékeket?
Milyen tapasztalataitok vannak?

12 megjegyzés

  1. nekem Syoss hajlakkom meg habom meg samponom volt és imádtam mindegyiket! sajnálom, hogy ezek nem váltak be neked de remélem egyszer még kipróbálsz tőlük mást is!:) én pl rengeteg habot meg lakkot végigpróbáltam már de egyik se volt olyan jó mint a Syoss:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem pont ez a spray az egyetlen termék,ami bejött,amikor használom,mindenki megjegyzi,hogy csillog a hajam:D
    Mondjuk lehetséges,hogy göndör hajon nem olyan látványos,más a működése,gondolom..
    Amúgy a többi termék nem nagy szám meg elég mű mindegyik,a szaguktól is rosszul vagyok,hát még az összetevők listájától...

    VálaszTörlés
  3. Én eddig két sampont próbáltam tőlük, de egyik se jött be :/.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van tőle samponom, és nekem bevállt, végre nem korpás a hajam :) Pont most akartam megvenni ezt a hajpakolást :D mit tegyek?:D wáá

    VálaszTörlés
  5. Őszintén én még nem is "mertem" syoss-t használni,mert eddig csak rosszat hallottam róla, az agyonreklámozáson kívül.... és még a fodrászom is lebeszélt róla :// így már végképp nem tudom, hogy megérné-e.

    VálaszTörlés
  6. Nekem sincsenek jó tapasztalataim a márkával.. :/

    VálaszTörlés
  7. én csak hajfestéket probáltam, de olyan rossz lett az anyaga a hajamnak hogy azota semmilyen termékre nem nézek rá :/

    VálaszTörlés
  8. A formázók szuperek, viszont az ápolók mind csalódások :-(

    VálaszTörlés
  9. furcsa, mert nekem a syoss életem első használható otthoni hajápolója.:/
    bár csak samponom és pakolásom van, de azok tényleg kitesznek magukért!

    VálaszTörlés
  10. Eddig egy sampont és egy hajfestéket próbáltam, mind2 borzalmasan rossz volt, azóta kerülöm ezt a márkát :/ Nekem nem vált be.

    VálaszTörlés
  11. Nekem van tőlük samponom, balzsamom és haj kiegyenesítő szérumom.. nekem bevált :) Remélem te is próbálsz még tőlük. Nekem a syoss egyenesítette először a hajamat szóval imádom őket:)

    VálaszTörlés
  12. Milyen intenziv hajnoveszto projektben veszel reszt? Irhatnal rola :)

    VálaszTörlés