2011/08/16

Review: Max Factor Elixir lipstick and lip liner

Sziasztok!
Ma nagy boldogságomra csomagot hozott nekem a postás, amiben a Max Factor legújabb, szeptemberben a boltokba kerülő termékei lapultak. Egészen pontosan az Elixir termékcsalád Raisin árnyalatú rúzsa és a Brown n Bold árnyalatú szájkontúr ceruzája. Lássuk mit érdemes tudni róluk.


A rúzs különlegessége abban rejlik, hogy nem csak ragyogó színt kölcsönöz, hanem akár 7 nap alatt tökéletesen táplálttá és hidratálttá varázsolja az ajkakat. A 60 %-os Elixír-formula olyan összetevőket rejt, ami megtalálható minden valamire való ajakbalzsamban. Ilyen a shea, - avokádó - és aloevaj, valamint a teakivonat.

,,Colour Elixir árnyalatpalettája 4 színcsaládba sorolható: rózsaszínes árnyalatok, vörös színek, barnák és mályvaszínűek; mind- mind elragadó és valamennyi nő megtalálja közöttük azt az árnyalatot, amelyet magabiztosan viselhet."


,, Az ajakrúzs tökéletes kiegészítője az új Colour Elixir ajakkontúr ceruza, mely gazdag pigment- és hidratáló – összetevőinek köszönhetően ápolja és kiemeli az ajkakat. Minden színcsaládhoz 2 féle árnyalatú ceruza tartozik, mely amellett, hogy tökéletes kiegészítője az ajakrúzsnak, segít eltüntetni az ajak körüli apró ráncokat, így a nők gyönyörűnek érezhetik magukat."

Fruzsi megmondja frankót rész:
Nekem már alapból nagyon tetszik a termékek külseje. Az arany szín és a letisztult formák totál luxusérzéket kölcsönöznek. A rúzsnál nagyon jó, hogy tégely alja pontosan olyan színű, mint maga a rúzs, így biztosan könnyen megtalálom azt az árnyalatot, amit éppen keresek.  Ami nálam negatívum ( de ez az egyetlen ), hogy a rúzs tetejéből 2-3 mm akkor is kilóg, ha teljesen be van csavarva. Na én ezt kb 3. alkalommal szoktam tönkretenni a kupakkal, pedig számomra fontos, hogy meglegyen a rúzs eredeti formája. Egyébként a kupak nagyon jól záródik, nem kell attól félni, hogy a táskámban szétnyílik.
Az én Raisin árnyalatú rúzsomnak csodás burgundi vörös színe van ( bár a képen sajnos nem annak tűnik.. :/), ezen kívül gyönyörű apró csillámok kölcsönöznek ragyogást az ajkaknak. Nekem több órán keresztül bírta, és a kopása is egyenletes.
A Brown n Bold árnyalatú kontúrceruza - ahogyan a neve is mutatja - barna árnyalatú. Nekem kicsit túlságosan is sötétnek tűnik a rúzs színéhez képest , ezért együtt valószínűleg nem fogom viselni. A tartóssága ennek is szuper, alig bírtam ledörzsölni a kezemről. :D


Összességében nekem 5/5. Mindenben élen jár: szín, pigmentáltság, tartósság, külső stb. Mindenkinek ajánlom. Szeptembertől legyetek résen. A rúzsok ajánlott fogyasztói ára 2899 Ft, az ajakkontúré 2199 Ft.

Plusz örömhír, hogy októbertől megvásárolható lesz a Max Factor Ageless Elixir nevet viselő alapozója, ami egészségesen ragyogó, fiatal bőrt ígér. ;)

Ti meg fogjátok venni az Elixir termékeket? :P





7 megjegyzés

  1. Én szeretem a rúzsokat de ennyit nem adnék érte :D ha már drágábbat vennék akkor mac de másképp catrice, de a ceruzákat kifejezetten utálom :D szóval azt biztos nem, de az alapozóra kíváncsi leszek, tudnak e normális világos színt alkotni, majd kiderül :)

    VálaszTörlés
  2. i miss max factor makeup.. this look great tho. id love for u to follow me back please Britters89.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. épp most nyertem egy ilyen rúzst a maxfactor facebookján! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép a rúzs. Nekem is tetszik a csomagolás, különösen a rúzsba vésett X.:) Azt viszont én is utálom, ha nem lehet rendesen visszacsavarni. Szájkontúrt nem használok. A rúzsokat viszont szeptemberben alaposan szemügyre veszem majd.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  5. A rúzs nagyon tetszik, tuti megveszem!

    VálaszTörlés
  6. Szia! Szeretnék Neked egy díjat átadni, mert nagyon kedvelem a blogod. Fogadd szeretettel:
    http://bankanita.blogspot.com/2011/08/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Lehet, hogy nagyon tudatlan vagyok, de h-h kaptál ilyet a Max faktortól? :)
    Egyébként nagyon szép színe van, de ennyit én sem fizetnék érte :))

    VálaszTörlés