2011/07/01

NOTD - sailor

Halihó!
Ma kicsit különlegesebb körmökkel próbálkoztam. Már régóta elmentettem a képet ötletadónak, amin ezek a körmök vannak, és ma végre megpróbálkoztam vele. Tudom, nem lett tökéletes, de szabad kézzel húzgáltam minden vonalat, úgyhogy azért értékeljétek az erőfeszítéseimet. :D ( Próbáltam felismerhetőre, de a gyűrűsujjamon az egy vasmacska akar lenni :D )










Hogy tetszik?

16 megjegyzés

  1. Ez nagyon szép lett abszolult felismerhető lett, ha ilyen nagy lenne az én körmöm akkor én is kipróbálnám.Én eltudnám képzelni piros színből is.

    VálaszTörlés
  2. olyan szépek a körmeid . úgy irigyellek :( :D

    VálaszTörlés
  3. Tengerészcsajszi - tök jó lett! És felismerhető a vasmacska, nyugi ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó! annyira nyárias már csak a tenger hiányzik.

    VálaszTörlés
  5. nekem is nagyon tetsziik. :) mostanában rá vagyok kattanva a matróz style-ra. csak az a baj, hogy én körömrágós vagyok. :(((

    VálaszTörlés
  6. Hú nagyon jó, tetszik hogy a csíkok egyre sűrűsödnek! A szabad kéz miatt pedig le a kalappal!:D Tökre felismerhető a vasmacska is nyugi.:)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon ügyes vagy:)) Nekem nagyon tetszik

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szuper lett,ügyes vagy!!!!

    VálaszTörlés
  9. Király a vasmacska:) ugye sajátok a körmeid?

    VálaszTörlés
  10. Really an informative blog. You are doing such a great work by spreading this information by writing these blogs. Thanks for this effort. If you have doubts about HP printer setup support phone number, settings related issues, or any other concern, feel free to discuss with professionals.

    VálaszTörlés