2011/06/17

NOTD - Where is the party?

Sziasztok!
Ma kipróbáltam az essence colour & go Where is the party? árnyalatát ... Imádom! Én alapból nagyon szeretem az essence lakkokat. ( Nem értem, hogy miért mondja bárki is, hogy nem jó... )  Könnyen szétoszlik a körmön, és mire végzek az egyik kezemmel, már jöhet is megint a másik olyan gyorsan szárad. Én ezt két rétegben vittem fel.
Na és jöjjön a szerelmem tárgya: a szín. Jobban mondva színek, hiszen ahogy vetődik rá a fény, más lesz az árnyalata. Alapból egy nagyon szép metálos lila árnyalatú, de a fény előcsalogat belőle zöldet, kéket és szürkét is. Nem lehet ráunni. (:
Próbáltam többféle szögből csinálni a képeket, hogy jól látható legyen a színváltozás, de még így sem sikerült "teljesen pompájában" elkapni. Mindenképp próbáljátok ki! (:









8 megjegyzés

  1. ez a lakk nekem is megvan, de odáig még nem jutottam, hogy ki is próbáljam :DD
    Egyszer egy körmömön kipróbáltam, egy rétegbe nekem nem volt szép egyáltalán, és nem úgy tűnt mintha két rétegbe úgy fog kinézni mint a tiéd :DD de ezek után muszáj leszek elővenni :)

    VálaszTörlés
  2. @diamond
    Nekem is már elég régóta meg van, de csak most jutottam el oda, hogy ki is próbáljam. Egy rétegben tényleg nagyon halvány, de így valami csódás.. :P

    VálaszTörlés
  3. Ez a szín valami hihetetlenül gyönyörű *.*

    VálaszTörlés
  4. Izgalmas színe van, hasonlít a nagytesó Catrice Iron Mermaiden-jére. Nagyon szépek lettek a körmeid. :)

    VálaszTörlés
  5. nekem a catrice iron mermaidenje van meg és imádtam, hogy minden szögből más színe van :) szép lett nagyon :)

    VálaszTörlés