2011/05/19

s-he stylezone lipgloss

Sziasztok!
(Mielőtt bármit is írnék magáról a termékről, elöljáróban annyit, hogy ez az első szájfény-tesztes bejegyzésem, méghozzá azért, mert senkit nem akarok a számmal rémisztgetni. :D Mármint, szerintem olyan, mintha egy béna plasztikai sebész áldozata lettem volna, sehol egy kis szimmetria, vagy valami... de ez van. :D )
Tehát egy s-he stylezone szájfényt fogok bemutatni, amit sajnos már csak a kiárusításon lehet megkaparintani, szóval akit érdekel az siessen. Régóta akarok már egy nagyon erős, neonos rózsaszín szájfényt, hát ő rá esett a választásom.  Sajnos felvéve az ajkakra már nincsen olyan erős színe, mint azt ahogy vártam, de így is tetszik. Az illata engem a meggyre emlékeztet, és ami még jó, hogy egyáltalán nem ragad.
Lehet, hogy én vagyok a béna, de sehol nem találom az árnyalat nevét, vagy számát. Ez lehet? :D
Egyébként leértékelve 800 Ft helyett 400 Ft.




(ez a kép a legdurvább, olyan mintha alapból félreállna a szám, pedig csak a fejemet tartom ferdén ((nem vagyok torzszülött... XD ))



Tedd boldoggá Fruzsit egy ujjal és egy kattintással :D :D

5 megjegyzés

  1. hát, én teljesen szimmetrikusnak látom a szádat, szerintem semmi baj nincs vele, de ismerős a helyzet, a sajátomat én is ferdének látom, pedig állítólag nem az: D volt ilyen szájfényem, nem volt vele gond egészen addig, amíg kb 1 hét után beszakadt az a kis "lehúzó", és innentől kezdve dobhattam ki: (

    VálaszTörlés
  2. nincs semmi baj a száddal:D nyugi:D nagyon szép színe van *.*

    VálaszTörlés
  3. Szerintem sincs baj a száddal, és a szájfénynek is szép színe van!!=D

    VálaszTörlés
  4. semmi baj a száddal, a szájfény is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  5. Tényleg szép színe van, bőven megérte azt a 400 Ft-ot szerintem. Jól áll.:)

    VálaszTörlés