2011/05/23

Max Factor spirálok

Sziasztok!
Jó, jó, tudom, hogy néhány embert már az idegbaj kerülgeti, amikor meglátja, hogy itt egy újabb Max Factoros bejegyzés, de szerintem ez hasznos lehet annak, aki igazán jó szempillaspirált szeretne. Ugyanis nekem a kedvenc MF-os termékeim a spirálok. Ebben a bejegyzésben 4 különböző terméket fogok bemutatni. Sokat gondolkoztam rajta, hogy hogyan is csináljam, de végül arra jutottam, hogy előszőr írok rólunk külön - külön, aztán egyben is egy kicsit.

Xperience

,,Az Xperience Dúsító Szempillaspirál kombinálja a Masterpiece termékekből jól ismert díjnyertes iFX kefét egy új, lágyan dúsító formulával, mely biztosítja, hogy a pillák könnyűek és simák legyenek a tövektől egészen a végekig. Dúsítja, megemeli, simává, puhává és szuperkönnyűvé varázsolja a szempillákat. "

Mindig kétkedve olvasom ezeket a leírásokat, de a legnagyobb megdöbbenésemre abszolút igaz. Nem csomósodik, hanem szépen szétválasztja a pillákat, amitől sokkal dúsabbnak tűnik és szuperül hosszít is.
5/5





False Lash Effect

,,Tubusba zárt műszempillák! A False Lash Effect szempillaspirál kifejezetten Neked lett kitalálva, ha olyan hatást szeretnél elérni, mintha műszempilláid lennének, de nem szeretnél sok pénzt áldozni rá, sőt ha tartasz a műszempilla használatával járó kellemetlenségektől. "

Azt azért nem mondanám, hogy műszempillák, de tényleg nagyon jól dúsít, bár nekem ebből  a szempontból az Xperience jobban bevált. Elsőre fura volt a vastag kefe, de már sikerült megbarátkozni vele. Azt hittem, hogy képtelenség lesz majd elérni vele az apró szálakat, de meglepően könnyű vele dolgozni.

5/4 ( Meg vagyok vele elégedve, de ha a kedvencemmel összehasonlítom -  ami hamarosan jön - valami hiányzik, ezért a -1)

 



 Lash Extension Effect

,,A professzionális szempilla-hosszabbítás ihlette kefe és formula, mely még a szemzugokban megbúvó legapróbb pilláidat is eléri, tökéletes legyező hatást eredményez."

Na nekem ez az ami egyáltalán nem vált be. Nem érzek semmi szuper hosszabbító hatást, vagy egy picike dúsítást sem. Nagyon természetes a hatása. Azoknak ajánlom akik a visszafogottabb pillákra szavaznak, személy szerint én extrém dúsítást-hosszabbítást keresem egy spirálban.

5/3


Masterpiece Max  

,, Hihetlenül dús és selymesen sima szempillákra vágyik? Megérkezett a Gésa-szempillaspirál, a Masterpiece méltó párja, a Masterpiece MAX! A Max Factor Masteroiece MAX szempillaspirál hihetetlenül dússá teszi a szempillákat, miközben azok selymesen simák maradnak."

Szándékosan a kedvencemet hagytam a végére. Már az első alkalom után, mikor kipróbáltam beleszerettem. Extra hosszú és extra dúsak lesznek tőle a pilláim és még sincs az az érzetem, hogy rengeteg festék lenne a szememem. Egy réteg is elég belőle, és tökéletes a hatása számomra.

5/5*




Végeredményben én a Lash Extension Effecten kívül mindegyik ajánlanám, szerintem abszolút megérik a pénzüket. Számomra ez a sorrend:
1. Masterpiece Max
2. Xperience
3. False Lash Effect
4. Lash Extension Effect








5 megjegyzés

  1. majdnem ugyanezt a tesztet csináltam meg pár napja:D viszont te olyanokat is beletettél amik nekem nincsenek ugyhogy most már azokat is AKAROM:D

    VálaszTörlés
  2. Nekem hasznos volt.. úgyis nemsokára be kell szereznem új szempillaspirált:) És ment a szavazat:P

    VálaszTörlés
  3. Tökjó, hogy a végén összegzésül egymás mellé tetted a képeket, így igazán látványos a különbség!:))

    VálaszTörlés
  4. Sosem volt még Max Factor spirálom. Az Xperience tényleg állati jó. Illetve le vagyok döbbenve hogy mennyire rossz a Lash E.E. Vicc. Igen az nagyon jó ötlet volt, hogy mindet egymás mellé tetted. Hasznos volt abszolút.:)

    VálaszTörlés
  5. Jó kis poszt, szuper, hogy így összeszedted. :) Nekem az Xperince vált be legjobban. :D

    VálaszTörlés