2011/04/01

NOTD - Max Factor max effect review

A Rose nails lelépett a 2. helyre, és mekérkezett a dobogó tetejére a Max Factor Max Effect körömlakk. Először azt gondoltam hogy mini kiszerelés és még drága is, nem éri meg. De elég volt kipróbálnom és nagyon megváltozott a véleményem.
Nagyon könnyű vele dolgozni, szépen eloszlik a körmökön és gyorsan szárad. Ennél az árnyalatnál nekem 2 réteg kellett, hogy tökéletesen fedjen. Vasárnap tettem fel ezt az árnyalatot, és még semmi megkopás nincs rajta (és mindez fedőlakk nélkül). Az árnyalat neve Glam Green.
Múlt héten a tűzpiros Red Passion-t viseltem, amit 8 nap után töröltem le. Nem azért meg megkopott, hanem mert meguntam a színt. Eddig elképzelhetetlennek tartottam, hogy egy körömlakk kibírjon ennyi időt. (Azt azért hozzáteszem, hogy nem is mosogatta, vagy ilyesmi :D )
Végeredményben azoknak ajánlom a Max Factor körömlakkot, akik nem akar 2naponta a körmükkel foglalkozni. (:

5/5



Ti próbáltatok már valamilyen Max Factor körömlakkot? Hogy vált be?

6 megjegyzés

  1. Én szintén a Red Passiont próbáltam, illetve a Deep Coralt. Az tovább bírta, mint a Red Passion, de alapvetően elégedett vagyok velük, bár nekem hetente muszáj lemosni, mert nagyon gyorsan nő a körmöm.

    VálaszTörlés
  2. Juuj de gyönyörű színe van ♥

    VálaszTörlés
  3. Én még nem próbáltam ezt a fajta körömlakkot, de ha ilyen tartós akkor tuti veszek egyet:)

    VálaszTörlés
  4. én is a red passiont próbáltam, és nekem két nagyon durva mosogatással (iskolai szakács gyakorlat, egyedül.. lehet elképzelni és szörnyülködni:S:D) is 9 napot bírt, egy nagyon pici kopással. nagy szerelem ez köztem és a lakk között. :) ennek a színe meg meseszép, kár, h semmimhez nem illene. :(

    VálaszTörlés
  5. örülök hogy nem csak nekem van ilyen jó véleményem erről.

    @zombiecanfly
    már miért ne illene semmihez? :o fehér, fekete mindig nyerő és nagyon jól mutat pirossal, naranccsal és a zöld árnyalataival. ha tetszik a színe szerintem megéri kipróbálni (:

    VálaszTörlés
  6. Nekem mindig is problémát jelentett, hogy akár egy nap alatt is el kezdett töredezni/kopásnak indult a lakk (az is igaz, hogy sokat mosogatok és mosok kézzel is:D). Szóval köszi a tippet, egy próbát megér ez a lakk ;) On: Mit meg nem adnék ilyen gyönyörű formájú körmökért.. :)

    VálaszTörlés