2011/04/30

Avon eyeshadows review

Sziasztok!
Ma két Avon szemhéjpúdert fogok nektek bemutatni. Igazából ezek már meg vannak egy ideje, de úgy gondoltam csinálok róla egy bejegyzést, hátha érdekel valakit. (:

A kék a Denim nevet viseli. Három szín található benne - fehér, világoskék és sötékék - ahogy ti is láthatjátok. A zöld egy kettes szemhéjpúder, a neve Jade. Egy világosabb és egy sötétebb zöld árnyalatot tartalmaz. Mindkét festék elég jól pigmentált, kellemes matt hatású. Semmi csillogás, vagy selyemfény sincs egyikben sem. Alkalmi és hétköznapi nappali sminkek készítésére is egyaránt alkalmas.
A többit pedig mondják el a képek:


(felső sor alap nélkül, alsó alappal)
(felső sor alap nélkül, alsó sor alappal)

Ti szeretitek az Avon termékeket?
Szeretnétek, hogy máskor is csináljak olyan bejegyzéseket, amikben olyan terméket mutatok be, amit nem most vettem?



5 megjegyzés

  1. az avon színezett hidratálójára fáj a fogam:) nem hiszem, hogy szemhéjpúdert vennék tőlük, de ilyen posztok még jöhetnek:)

    VálaszTörlés
  2. Szeretem az Avont.Nekem is megvan ez a zöld duo, nem igazán használom.

    VálaszTörlés
  3. nekem tőlük mindössze egy rúzsom és 2 négyes szemhéjpúderpalettám van. a rúzst nem használom, mert a színe nem áll jól, a szemhéjpúderek szépek, de mivel elég különleges színösszeállításokat rendeltem, nem mindennapi viselet az sem.

    VálaszTörlés
  4. Én nagyon szeretem az Avon termékeket, főleg a körömlakkjaikat és a szemhéjpúdereket. A négyes paletták különösen jók, tök jó áron. Jöhetnek még ilyen Avonos posztok :)

    VálaszTörlés
  5. Igen szeretem az Avont!:) A kék nekem is megvan, és táncversenyeken sokszor használom ;)

    VálaszTörlés