2011/02/12

Bag collection

 Sziasztok!

 Akkor folytatódjék a "kollekció"-sorozatom. Ahogy már egyszer megmutattam a gyűrűimet ( ITT ), nyakláncaimat ( ITT ), a téli cipőimet ( ITT ), és a fülbevalóimat ( ITT ),  most a táskák kerültek sorra.


Olvass tovább a táskákért :P


BULIBA

 Ázsia Center - kedvenc <3


Auchan - élőbe a színe sokkal barnásabb mint narancssárga. Amit nem szeretek rajta, hogy nincs pántja, ezért kicsit idegesítő, hogy mindig kézbe kell fogni.


Ázsia Center - barna színű és nem piros.. vaku fail... :D


SULIBA

Ázsia Center - ez az egyik táskám. Imádom a színét és az anyagát is, nagyon strapabíró.

 F&F - a 70 %-os akció keretében vettem, azt hiszem 1100 (!) Ft volt. Szerintem ez a legnagyobb táskám, minden belefér és imádom az a bojtos kis izét az oldalán. Amúgy meg lila színű... :D



Ázsia Center - Ő az aki nélkül nem tudnék élni. :P Szinte minden nap ezt hordom. Nem egy hatalmas táska, de rengeteg dolog belefér. Imádom hogy rövid és hosszú pántja is van, teljesen átalakítható a külseje.


RANDOM

 New Yorker- táska nélkül soha sehova. Ez pont elég a legfontosabbakra
 Ázsia Center

 Édesanyám kreativíiásának köszönhetően megtaláltuk a leghasznosabb felhasználási formáját bátyám gyerekkori nadrágjának. És igen, ez egy nadrág.. :D







Ezek lettek volna a fontosabb darabok. Remélem tetszik. :P
Nektek hány táskátok van? Mennyi volt a legtöbb amit táskára költöttetek?

4 megjegyzés

  1. még sosem számoltam össze a táskáim de van egy pár:)
    imádom azt az első kis barna borítéktáskád:)
    a legdrágább? fuhh, nem is tudom, igazából nem olyan nagy összeg szerintem, az egyik suliba is hordós táskámra 13ezer...de az nem olyan nagyon rengeteg táska viszonylatban.

    VálaszTörlés
  2. Huh...háát így, hogy kérdezed én sem tudom, hogy hány táskám van...de 20 minimum! Imádom a táskákat...megrögzött gyűjtő vagyok! ;)
    De szerintem sem olyan nagy összeg... Nekem az egyik kedvenc táskám az 22ezer forint volt..., de táska árban ez egyáltalán nem drága még...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép az a púder színű táska:) Meg nem mondtam volna, hogy ázsiás, szuper:)

    VálaszTörlés
  4. Nekem nincs sok, nem számoltam még, de azon vagyok, hogy sok legyen.;) A legdrágább egy LV táska volt, 350 ezer körül ha jól emlékszem :$:) de amúgy középkategóriás átlagos táskáim vannak. :)

    VálaszTörlés