2017/09/30

OOTD - Őszi kedvenc


Öltözködés szempontjából az ősz mindig is a kedvenc évszakom volt... Sőt, úgy igazából én alapból nagyon szeretem az őszt. Persze tud csúnya is lenni, amikor az esősebb, komorabb oldalát mutatja, de nekem akkor is inkább a pirosodó falevelek, forró italok és a parkban ücsörgés jut róla eszembe. A ruhatáram is a változatosabb oldalát mutatja, hiszen ilyenkor lehet igazán rétegezni, és variálni a stílusokat és anyagokat.



Ez ebben az összeállításban is jól megmutatkozik, hiszen ezt az elengánsabb culotte nadrágot farmerdzsekivel és az Ecco új, szuper kényelmes, Soft 1 lábbelijével párosítottam. Számomra ez egy tökéletes őszi rohangálós szett, ami egyszerre laza és divatos is. Simán elvégzem benne a reggeli bevásárlást, de ha a nap folyamán közbejön egy csajos kávézás, arra is tökéletes.



Az Ecco Soft 1 klasszikus szabása a minőségi bőr alapanyagnak köszönhetően tökéletes kényelemmel párosul. A feltűnő piros szín nálam nagy kedvenc, hiszen bármilyen egyszerű összeállítást feldob egy kis játékosságot adva a megjelenésünkhöz. Talpának kialakítása extra kényelmes, bárhova el lehet benne gyalogolni.


Mi van rajtam?
Dzseki - Pepe Jeans
Póló - Cabala
Nadrág - Stradivarius
Cipő - Ecco Soft1
Táska - Parfois

A bejegyzést az ECCO támogatta.

2 megjegyzés