2016/08/01

NYX Roll-on shimmer csillámok


Ha láttad a legutóbbi videómat (ITT), amiben a sminkgyűjteményemet mutatom meg, akkor tudod, hogy mi következik most, ugyanis már akkor kiemeltem, hogy ezek a különleges NYX csillámok valami fantasztikusak, és mindenképp beszámolok nektek róluk részletesebben is. Extrém sminkek, bulis külsők tökéletes kiegészítője lehet a NYX Roll-on shimmer termékcsaládja.Csillámokkal mindig nagyon nehéz dolgozni, hiszen nem a legnagyobb rend- és tisztaságbarátok. Ha pici tégelyben kapnak helyet, lehetetlen úgy használni őket, hogy legalább egy kicsit ne szórodjon ki. Ha pedig ecsettel vinnéd fel, azt szinte képtelenség tökéletesen kitisztítani utána. Nos ennél a terméknél szerencsére nem áll fenn ez a probléma, ugyanis egy nagyon praktikus "görgős" kiszerelésben kapott helyet, így használatkor csak végig kell gurítanunk a megfelelő helyen, és szép, egyenletes mennyiségben adagolja számunkra a csillámot.


A 16 elérhető árnyalat közül én 9-ről tudok nyilatkozni. Ahogy láthatjátok, elég széles a színválaszték, az élénk, feltűnő árnyalatoktól kezdve a neutrálisabb színekig bátran válogathatunk. Használhatjuk őket önmagukban, de akkor is, ha csak egy kis extra csillogást szeretnénk még pluszban a szemhéjpúderünkre. A finom szemcséjű csillámok mellett egy púderes alapszínnel is rendelkeznek, emiatt sokkal egyenletesebb a felvitel. Ez alól szerintem egyetlen kivétel a fehér, Platinum árnyalat, ami a többivel ellentétben meglehetősen porzik, és alapszínt sem igazán ad, csak sok-sok csillámot. A porzás probléma egyébként mindegyik színnél jelen van, csak ennél sokkal erőteljesebben, így ha a szemedre szeretnéd használni, érdemes először azzal kezdeni, mert lesz ami lepotyog bőven, de miután eltávolítottad a felesleget, a többi rész biztosan tapad a bőrre.


Ha erősebb végeredményt szeretnél, bátran használhatod közvetlenül a szemhéjon is, de ha csak egy kis extra csillogásra vágysz, érdemes a kézfejre tenni belőle egy keveset, és onnan egy ecsettel vagy akár az ujjaddal ütögető mozdulatokkal felvinni a megfelelő területre. Nemcsak szemre, hanem arcra és testre is használható. 

Sajnos a csillámos termékeket mindig nagyon nehéz bemutatni, hiszen képeken nem látható a különleges, színjátszós ragyogásuk, amit az eltérő fényviszonyok csak még jobban felerősítenek. Ha szeretitek az extrémebb csillogást, mindenképp kötelező kipróbálni!

természetes fénynél

lámpafénynél

Balról jobbra: 16 Walnut Noix, 14 Salmon Saumon, 13 Chestnut Chataigne, 12 Platinum, 11 Almond Amande,
10 Blue, 09 Purple, 05 Mauve Pink, 04 Onyx

Ti szeretitek a csillámos sminkeket?

6 megjegyzés

 1. Annyira szépek 😍 tegnap nèztem a smink szekrényes vidit ès olyan sok szép smink cuccaid vannak hogy csak ámultam 😄

  VálaszTörlés
 2. Tegnap néztem a sminkszekrényes vidit és annyi szép smink cuccod van hogy csak ámultam 😄 de ezek annyira gyönyörűek 😍

  VálaszTörlés
 3. Atyaég, de gyönyörűek:o
  Különösen a világoskék, azért megvesztem! :D

  VálaszTörlés
 4. ezeket hol lehet beszerezni? nagyon szépek.

  VálaszTörlés
 5. ezeket hol lehet beszerezni? nagyon szépek.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email