2016/03/04

Februári kedvenceim


Ebben a hónapban úgy alakult, hogy jóval kevesebb szépségápolási termék került a kedvenceim közé, ám annál több kikapcsolódással kapcsolatos és random apróság. Azt hiszem ez nem is nagy baj, legalább kicsit más oldalról is megismerhetitek az ízlésemet és érdeklődési körömet. Nézzük, miket szerettem legjobban februárban!

Revenge
Már a 2. évad közepénél tartok ebben a szuper sorozatban. Bevallom, néha hétvégente annyira ráfüggök, hogy mást sem csinálok, csak ezt nézem. A Revenge a Pretty little liars és a Gossip girl keverékének felnőtt változata - gyakorlatilag pont erre volt szükségem már hónapok óta. A felső tízezer ármánykodós, bosszúálló életéről szól. Kötelező belenézni! :)


Deadpool
Nem vagyok kifejezetten rajongója a szuperhősös filmeknek, de a Deadpool egy teljesen más kategória.  Nagyon vicces, nagyon szórakoztató, mintha kifejezetten Ryan Reynolds-nak találták volna ki ezt a szerepet. Tökéletes film egy pasival kikapcsolódós estére. :)


Ryanville
Ha már Ryan Reynolds-ot emlegettük, a Superbowlon mutatták be ezt a őrületesen vicces Hyundai reklámot, amit már vagy százszor megnéztem. Nem is értem, hogy nálunk miért nincsenek soha ilyen szuper ötletes reklámok. Ja azért, mert a Superbowl körülbelül ezerszer annyit fizet, mint bárki más a világon. ;)


Beyonce - Formation
Queen B is back! Amikor több hónapos kihagyás után Beyonce Instagramja felrobbant kb. egymillió új fotóval, azonnal a weboldalára rohantam, mert tudtam, hogy van valami. És igen! Végre egyszerre kaptunk új dalt és klipet Beyonce-től, már alig várom az albumot!


Coldplay & Beyonce: Hymn for the weekend
Coldplay és Beyonce egy közös dalban? Hell yeah! Nagyon jó érzés, amikor a két kedvenc előadód összeáll egy közös dalra, és valami szupert alkotnak. Bárki bármit mond, szerintem a klip is fantasztikus lett.


Primark gyertya
Még a londoni kiruccanás során szereztem be a Primarkból ezt a fantasztikus Oriental spice & Ginger illatosítású gyertyát. Még soha nem szimatoltam semmit, aminek ilyen különleges lenne az illata. Nagyon nehéz dolgom van a leírásával, mert az Oriental spice fűszerkeverék számomra egy teljesen új illat, és semmihez nem tudnám hasonlítani, annyira egyedi. Ha találkoztok bárhol valami hasonlóval, mindenképp szagoljátok meg, mert tökéletes otthoni illat! Ja, és a befőttes üveg jellegű külsejét külön imádom.


Avon Naturals Milk & Honey testápoló
Bevallom, az esti zuhanyzásnál sokszor túl fáradt vagyok már a testápolózáshoz, így gyakran kihagytam ezt a lépést. Viszont elég volt egyszer kipróbálnom az Avon mézes-tejes testápolóját, azonnal beleszerretem a fantasztikus illatába. Most legyek bármilyen fáradt, nem mondok le a testápolóról. Sőt, szinte már a nap egyik fénypontjának tartom, annyira bódítóan jó az illata. Csak azt veszem észre magamon, hogy testápolózás közben egyre nagyobb és nagyobb levegőket veszek. :)


Diamond Nails gél lakk - 168-as árnyalat
Számomra ez a lakk maga a tökéletes vörös. A gél lakkot kb. 3 hét után szoktam leszedni. Ezt a színt kétszer egymás után használtam, így aztán tényleg elhihetitek, hogy nem tudok ráunni. Ebben is kis a FB videómban láthatjátok is őt tökéletes pompájában.


Bellozzo étterem
Nemrég nyílt az Oktogonon egy fantasztikus olasz kajálda, ami egyszerre gyorsétterem is. A legfincsibb tészták és pizzák közül lehet válogatni, amik perceken belül elkészülnek. Én a fenyőmagos, csirkés pestóra esküszöm, ami annyira finom, hogy elég rágondolom, máris folyik a nyálam. Árban is nagyon jó, a hely is baromi hangulatos, mindenképp látogassatok el arra! :)


Ti miket szerettetek februárban a legjobban?

2 megjegyzés

  1. Én már végignéztem a Revenge-t. Vannak részek, amikor legszívesebben abbahagynád, de ne add fel, megéri! Az egyik kedvenc sorozatom lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ezt szerettem volna írni én is :) jó kis sorozat volt, én is rá tudtam függni :D

      Törlés