2016/03/06

AVON Matt hatású rúzsokAz AVON matt hatású ajakrúzsairól egész biztosan hallottatok már, hiszen az utóbbi 1-2 hétben én is lépten nyomom beléjük botlok, így sokat gondolkoztam, hogy szenteljek-e nekik egy külön bejegyzést, de aztán arra jutottam, hogy ha közületek egy embernek is újat mondhatok ezzel, akkor már megérte, hiszen meg kell ismernetek ezeket a csodákat!

Rengeteg márka próbálkozott már a tökéletes matt rúzsok megalkotásával, de többnyire valami apróság mindig hiányzott. Egészen eddig! Ugyanis az AVON változata egyszerre matt, tökéletesen pigmentált, hosszantartó, és... hidratál is! Bizonyám! Ezúttal nem kell már félnünk a zavaró, szárító hatástól, ami szinte minden matt rúzs velejárója volt.


Csodás, 15 színből álló palettáján szebbnél szebb színek kaptak helyet. Nekem 3 feltűnőre esett a választásom. A Berry blast egy nagyon jól viselhető sötétebb szín. Nevével ellentétben nekem nem annyira bogyós, inkább a sötétmályvára emlékeztet, egy nagyon enyhe barnás tónussal. Az Adoring love kicsit csalóka, ugyanis a csomagoláson található matrica alapján egyértelműen pirosra számítottam, míg a valóságban egy élénk rózsaszínről van szó, ami szerencsére nem túlságosan pinkes vagy rágógumis, így jól hordható. Összességében kellemes csalódás lett. A harmadik árnyalat az Ruby kiss nevet viselni, ami egy nagyon erős, dögös piros, rózsaszínes tónussal.


A rúzsok textúrája nagyon jó krémes, így könnyű és kellemes a használatuk. Mindegyik szín egyaránt erősen pigmentált, már első húzásra is tökéletesen fednek. A szárító hatást pedig messziről sem ismerik, sőt táplálják az ajkakat. Számomra extra plusz pont, hogy a rúzsok csomagolása is matt hatású, így már tapintásra felismerem őket a reggeli kutakodás közepette.


Összességében imádom őket. Számomra eddig a Maybelline Creamy Mattes matt rúzsok számítottak kedvencnek, de az AVON változata a 2. helyre szorította vissza őket.

Ti próbáltátok már?

4 megjegyzés

 1. Nagyon örülök, hogy megírtad ezt a cikket, nekem segített dönteni. Már napok óta nagy matt rúzs keresésben vagyok, de azt hiszem megvan a nyertes. Köszi :)

  VálaszTörlés
 2. Esetleg a szádon is láthatjuk majd őket? :)

  VálaszTörlés
 3. Úgy tűnik, másnak is tetszenek a bejegyzéseid: http://beautyk07.blogspot.hu/2016/06/avon-matt-hatasu-ruzsok.html
  legalábbis "inspirálódott"

  VálaszTörlés
 4. Szia! Hol lehet ezeket a rúzsokat beszerezni? Nekem nagyon tetszenek!! Főleg az első! Nem tudnád a szádra is felvinni és megmutatni. Nekem is az eddigi összes matt rúzs brutálisan szárított. Nagyon szeretnék egy pármilyet beszerezni! Várom válaszod!

  VálaszTörlés

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)