TESZT - Aussie Miracle száraz sampon és hajlakk

2015/06/15

Amióta gyakrabban vasalom a hajamat, egyre több olyan hajápolási terméket próbálok ki, amire göndörként nem volt szükségem, vagy csak egyszerűen nem vettem hasznát. Ezek közé tartozik a száraz sampon és a hajlakk is. Ma az Aussie Miracle száraz sampon és Shine + Hold hajlakk lesz a terítéken.Göndörként mindig is kicsit szárazabb hajjal küzdöttem, ami különösen a hajvégeknél okozott gondot. A jó oldala viszont az volt, hogy soha nem zsírosodott a hajam. Érdekes módon, amikor kivasalom a hajamat még ez is teljesen megváltozik. A hajtöveknél már a második, harmadik napon könnyen bezsírosodik. Mivel hosszú hajam van, igyekszem kitolni a hajmosás gyakoriságát, mert elég hosszas tortúra a szárítás (különösen  hajvasalással), így a száraz samponok tökéletes megoldásnak bizonyoltak. 
Az Aussie Miracle változata működött nekem eddig talán a legjobban. Figyelni kell arra, hogy min. 20 centiről fújjuk rá a hajukra, mert ha közelebbről visszük fel, akkor fehér nyomot hagy a hajban, de ha távolról alkalmazzuk, ez teljesen elkerülhető. Meglepő módon egyszeri  használatával akár 2-3 napot is tolni lehet a hajmosáson, ami más száraz samponoknál eddig nálam max. 1 nap volt. A hajam teljesen matt tapintású lesz tőle, de a fényét nem veszíti el, így számomra tökéletes szolgálatot nyújt.

Ajánlott fogyasztói ár: 1999 Ft


Göndörként hajlakkot sem szoktam túl gyakran használni, maximum a hajtövek emelésre. Ezt kipróbáltam ennél a terméknél is. Ilyenkor teljesen előre döntöm a fejem, és közvetlenül a hajtövekre fújom, hogy amikor visszafordítom a frizurám, dúsabb hatása legyen. Na ez a hajlakk olyan erősen tart, hogy szó szerint égnek állt utána a hajam, így érdemes figyelni a mennyiséggel. Frizurák rögzítésénél is nagyon jól működik, és ráadásul a végeredmény még extra fényes is lesz. Itt is érdemes betartani a távolról kis mennyiséget szabályt.

Ajánlott fogyasztói ára: 1699 Ft


Ti próbáltátok már valamelyiket?
6 megjegyzés on "TESZT - Aussie Miracle száraz sampon és hajlakk"
 1. Én is az Aussie szárazsampont használom és nagyon megszerettem. Isteni az illata és annyira finom maga az anyag, hogy egyáltalán nem látszik még az én sötétbarna hajamban sem. :)

  VálaszTörlés
 2. De jó, imádom a szárazsamponokat, ezt kipróbálom mindenképp! :)

  VálaszTörlés
 3. Hol lehet őket beszerezni?:)
  Előre is köszi a válaszod.

  VálaszTörlés
 4. Én a Müllerben láttam rengeteg Aussie terméket, közöttük a szárazsampont is. Gondolom ha nagyobb dm üzlet van a közeledben ott is biztos találsz.

  VálaszTörlés

Auto Post Signature

Auto Post Signature