2014/08/29

TESZT - Flormar Twist up rúzs - Party Pink


A Flormar márka nyári limitált kiadása között találkozhatunk a Color Madness kollekcióval, azon belül is a 12 árnyalatban kapható Twist up rúzsokkal. Szájra való termékeknél nálam egyértelműen az élénk pink árnyalatok a gyengéim, így ezúttal egy ilyen darabbal ismerkedhettek meg.


Flormar Twist up Lipstick

A weboldalon található képek alapján kicsit sötétebb színre számítottam, de a Pink Party árnyalat egy igazi brutál erős pink szín. Én imádom az élénk pink ajkakat, de ez az árnyalat már számomra is az igen merész kategóriába esik.  A formulája nagyon krémes, használat közben egyáltalán nem szárít, kellemesen táplálja az ajkakat, a végeredmény enyhén fényes lesz. 

A ceruzás kialakítás és az über brutál pigmentáltság nem éppen a legjobb párosítás, mert nagyon nehéz vele precízen felvinni a színt. Ajakkontúr ceruza használata kötelező, mert másképp lehetetlen az ajkak vonalán belül maradni, és így is nagyon vigyázni kell vele, hogy szép legyen a végeredmény. Ha csak egy kicsit is hozzáérintjük az ajkakhoz, máris nagyon erősen fog, így ha visszafogottabb végeredményre vágyunk, érdemes az ujjunkkal felvinni a rúzst, apró ütögető mozdulatokkal, de akkor is nagyon figyelni kell az egyenletességre.

maximum mennyiség

A rúzsceruzákkal kapcsolatban az első gondolatom mindig az, hogy inkább ajakbalzsamhoz hasonlítanak, és nem túl pigmentáltak és tartósak. Valószínűleg ezt a korábbi tapasztalataim mondatják velem, így kellemes meglepetés ért, amikor ez igen jól teljesetített. Egyébként ebből a szempontból az alábbi skála alapján szoktam értékelni a szájra való termékeket: gyenge - átlagos - tartós - Aden folyékony rúzs (:D). Ez a rúzsceruza a tartós minősítést érdemelte ki, ami számomra is meglepő volt, mert a krémes formulája miatt azt hittem, hogy egyből le fog jönni, de meglepően jól bírta. Evés után sem volt túl feltűnő a kopás, és akkor is egyenletesen veszített a színéből.Összességében egy nagyon jó kis termékről van szó. A szín nagyon szép, szuper jól pigmentált és a tartóssága is megfelelő. Az egyetlen gondom vele maga a ceruzás kialakítás, hagyományos rúzs kiszerelésben szerintem sokkal jobban lehetne használni, mert így elég nehézkes. 5/4

Ajánlott fogyasztói ára: 2490 Ft. Beszerezheted ITT.


A terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen formában nem befolyásolta a véleményemet.

3 megjegyzés

  1. Wow! Nagyon szép pink, bár én nem nagyon preferalom az élénk ruzsokat, inkább természetes, vagy nincs :)

    VálaszTörlés
  2. Hű, micsoda színe van :) Elég feltűnő darab, de én simán viselném, hasonló árnyalatom van is az Avontól.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ne maradj le!

Írd be az email címed, ha értesülni szeretnél a legújabb posztokról! :)

Follow by Email