2014/07/16

TESZT - Schwarzkopf BC Bonacure Hairtherapy


A Schwarzkopf Bonacure Sun protect termékekkel már találkozhattatok néhány blogon, mivel egy bemutató keretében jómagam és még jó pár blogger, valamint fodrász megismerkedhetetett ezekkel a forradalmian új termékekkel. Azt hiszem lassan két hónapja tesztelgetem őket, és az időjárás miatt most igen aktuális, hogy Ti is találkozzatok velük. :)


A Bonacure termékek különlegessége, hogy kifejezetten az erős napsugárzás okozta káros hatásoktól védik a hajat. Háromszoros védelmet biztosítanak az UVA és UVB sugárzással szemben ,valamint óvják a hajat a kifakulástól is. Monoi olaj tartalmuknak köszönhetően intenzív táplálást is biztosítanak az igénybe vett hajnak.



Egy hajmosás során kétszer szoktam samponozni, majd a törölközőszáraz hajra felviszem a hajpakolást, körülbelül a hajhossz felétől, főként a végekre koncentrálva. A termékeknek használat közben mennyeien finom illatuk van, ami még a hajmosás utáni napon is megmarad, ami nálam rekord! A hajpakolás állaga kicsit tömörebb a megszokottnál, de ez nem hátráltatja a használatot. Amikor leöblítem a pakolást, már akkor érezhetően puhább a hajam. A fésülés is sokkal könnyebb - ami nálam egyébként rémálom -, és összessségében is sokkal kezelhetőbbé válik a hajam. A hajvégeim szoktam a legkönnyebben kiszáradni és töredezni, de már ez sem jelent gondot. A göndör fürtjeim is sokkal tovább maradnak fürtösek és rendezettek, nem kefésedik be a haj 1-2 nap után.


A  három termék közül egyértelműen a vízálló hajvédő olaj a kedvencem, amit a még vizes hajamra szoktam ráfújni, kifésülés után. Akárcsak az előző két termék, ez is véd a sugárzástól és fakulástól, valamint táplálja is a hajat. Mivel vízálló, ezért a strandtáskámnak is állandó kelléke. Miután vizes lesz a hajam, befújom ezzel az olajjal, mivel védelmet nyújt a klórral szemben is. Telis-tele van apró pici csillámokkal, amik nem túl feltűnőek használat során, de mégis sokkal fényesebbé varázsolják a hajat.



Összességében szerintem ez a termékcsalád tökéletes választás a nyárra. Annak kötelező, aki sok időt tölt a szabadban, és szép és ápolt frizurát szeretne!

9 megjegyzés

  1. Nagyon szuper kis termékcsalád :)

    VálaszTörlés
  2. *Schwarzkopf (címben) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D Ne tudd meg a bejegyzésben is hányszor javítottam :D

      Törlés
  3. nekem csak az olaj vált be a többitől száraz lett a hajam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Száraz? :O A pakolástól is? Nekem az olyan jól táplálja a hajam...

      Törlés
    2. Akkor nekem adhatod a tobbit mert en imadom oket! :D foleg a pakolast! :)

      Törlés
    3. Én is segítek az elhasználásukban, ha kell, szerintem zseniálisan jó termékek :-)

      Törlés
  4. Nagyon jó termékeknek tűnnek ;)

    VálaszTörlés