2014/04/21

TESZT - Nivea zuhanyzás közbeni testápoló


Valljuk be őszintén, a lustaság és száraz bőr nem éppen nyerő párosítás, mégis sokszor együtt jár a kettő. Legalábbis én már jó párszor küzdöttem azzal a problémával, hogy este már túl fáradt voltam testápolót használni, vagy épp reggel nem volt időm arra, hogy megvárjam, amíg tökéletesen beszívódik a bőrömbe. Na nem kell félreérteni, egyébként imádom a testápolókat, néha kifejezetten a napom fénypontja, hogy a zuhanyzás után felfrissülten, nyugisan, szépen végigkenegetem magam valami eszméletlen finom illatú termékkel. De a lustálkodós vagy rohanós napokra tökéletes megoldás a Nivea zuhanyzás közbeni testápolója.
Ezúttal a két új változatot teszteltem, a normál bőrre való kakaóvajas, valamint a kifejezetten száraz bőrre való shea vajas termékeket.


Már régebben írtam ITT a "sima" zuhanyzás közbeni testápolóról, a használat menete azóta sem változott. Ahogyan a neve is mutatja, a különlegessége abban rejlik, hogy zuhanyzás közben kell használni, tehát a még vizes bőrünket bekenjük vele, majd rögtön ezután le is öblíthetjük, nem szükséges várni. Ezzel rengeteg időt spórolhatunk meg, ugyanis a használata után nincs ragacsos érzet, nem kell várni a beszívódásra, mégis teljeskörű ápolást biztosít a bőrnek.

A régi normál valamint száraz bőrre való változat két eszméletlenül finom illattal bővült, ami nálam igazi telitalálat volt, ugyanis mind a kettő pont a kedvenc illataim közé tartozik. Nekem száraz bőröm van, de elsőként mégis a kakaóvajasat kezdtem el használni, mert annyira beleszerettem az illatába, és szerencsére a formulában sem kellett csalódnom, ugyanis nagyon jól hidratálta a bőrömet is. Azt hiszem ezek után nem is kell sokat írnom arról, hogy a kifejezetten száraz bőrre való shea vajas változat milyen puhává és selymessé varázsolta bőrömet.

Összességében én bátran ajánlom nektek a Nivea zuhanyzás közbeni testápolókat, különösen azoknak tökéletes választás, akik nem szeretnek bíbelődni a testápolózással, de szeretik, ha puha és hidratált a bőrük.

Ti próbáltátok már?



Ha tetszett a bejegyzés, ne feletjs el rám szavazni a dm versenyen, EZEN a linken. A videómat a Smink videó fül alatt találod, ott kattints a videóm alatti szívecskére! Nagyon fontos lenne! :)



10 megjegyzés

  1. Szia! :) Tudtad,hogy jelenleg te vezetsz a versenybe? *-*
    Remélem megnyered <3 Én már az első napokban szavaztam Rád,kár,hogy csak egyszer lehet :(
    Tehetséges vagy mind a videózásban,mind a blogírásban :) Abba ne hagyd :)
    Kitartás! Szép estét :)))

    VálaszTörlés
  2. Én most épp a shea vajasat használom, előtte a sima száraz bőrre való volt meg, de én nagyon megszerettem a terméket. Testápolás terén nagyon lusta vagyok, eddig még soha nem sikerült egy flakonnal sem elhasználni szavatossági idő lejárta előtt, de a Niveából ez már a második nagy flakon (400ml-s).

    VálaszTörlés
  3. Rád szavaztam, sokkal jobban szeretem a te videóidat és blogbejegyzéseidet, mint a többi lányét :)

    VálaszTörlés
  4. Szeretem a blogodat, de kicsit unom már, hogy az elmúlt kb. egy hétben minden felületen ezt a dm versenyt nyomatod. Szavaztam, ok, megvolt, de most már kezd visszatetsző lenni ez a folyamatos könyörgés a lájkokért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kb. 3 és fél éve írom a blogomat, ez idő alatt egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kértem valamit az olvasóimtól. Mivel nem vállalod a neved (pedig nem sértődnék meg), nem tudom, hogy van-e blogod vagy nincs, így azt sem tudom mennyire van rálátásod arra, hogy amíg neked kb. 2-3 percbe kell ahhoz, hogy elolvass egy bejegyzést, az mögött mégis akár több óra munka van - igen, akár ennél a cikknél is. Gyakran nulla visszajelzést kapunk, vagy 1-2 szavas kommentet. Ezek után ne legyen meglepő, ha egy kis elismerésre várok, és elindulok egy versenyen.
      A szavazás során annyi és olyan támogatást és szeretetet kaptam az olvasóimtől és a nézőimtől, amire soha az életembe nem gondoltam. Ebben az utóbbi egy hétben ezerszer közelebb kerültem az olvasóimhoz, mint valaha gondoltam volna.
      Ahogy láthattad, a verseny elég szoros köztem és Anna között, akinek háromszor annyi feliratkozója van mint nekem. Szeretnék nyerni egy versenyen, ami megkívánja, hogy kampányoljak. Annyira szörnyű ez? Az Aden-lány versenyhez nagy reményeket fűztem, de elbíztam magam, és nem kampányoltam. Óriási csalódás volt számomra, így igenis ezer felületen fogok "könyörögni" a szavazatokért, mert ez egy nagyon fontos nekem.
      Ha ezt Te nem tudom megérteni, vagy zavaró a számodra, kb. 1 mp alatt arrébb tudsz görgetni, és nem kell látnod.
      Egyébként köszönöm a szavazatot!

      Törlés
    2. Ne vedd magadra Fruzsi, el tudom képzelni, hogy mennyire fontos, és kiért kéne kampányolnod, ha nem magadért? :)
      Szóltam pár ismerősömnek is, hogy hova kell kattintani ;) Szorítok Neked, hajráá! :)

      Hanako

      Törlés
  5. A lustaság nálam is jellemző, viszont erre tényleg szuper megoldás a Nivea terméke. Próbáltam a Shea vajasat is, viszont az "eredeti" illat jobban tetszik :) Hajrá a versenyben! :) Kata mosolyrecept.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  6. Én annyira lusta vagyok testápolózás-téren, hogy még a fél éve kapott termékmintámat sem próbáltam ki :D (azt hiszem, a sima normál bőrre való van nekem)

    Sok sikert a versenyhez, remélem te nyersz! :)

    VálaszTörlés