2014/01/21

VIDEÓ - Ismerj meg jobban TAG

10 megjegyzés

  1. jaj ez nagyon tetszett! eddig is szerettem a postokat amiket írsz de most annyival szimpatikusabb lettél :)
    (megnyugtatlak, a házalakítós műsoron a viasaton én is mindig bekönnyezek..és a roxfortból is várom a levelem, szerintem nagyon eltévedt a bagoly :D)

    VálaszTörlés
  2. TLC addicted - jelentkezem! :DDD A Kuponzsonglőrök és a Született Médium a 2 favoritom a Mondj igen a ruhára műsor mellett :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh... a Kuponzsonglőröket kihagytam, pedig az is nagyon jó :P Viszont a Született médiumot kifejezetten nem szeretem, nem hiszek az ilyen dolgokba... :S

      Törlés
  3. Szia :-) Először is szeretném elmondani, hogy nagyon tetszik a blogod, és mindennap nézem, hátha posztoltál valami újat, a videóidat pedig különösen imádom :-) A sportolással kapcsolatban annyit szeretnék mondani, hogy én is rendkívül lusta vagyok, de mivel hajlamos vagyok a hízásra, mindig próbálkozom valamiféle sporttal. A legújabb kedvencem a zumba, de mivel sajnos sem időm, sem pénzem arra, hogy eljárjak az órákra youtube-os videók alapján esténként otthon szoktam mozogni. Mivel szuper jó zenére nyomják egyáltalán nem érzem szenvedésnek (mint például a futást), mert olyan mintha táncolnék :-) Ha esetleg érdekel, itt egy link amit én személy szerinte nagyon jónak találok, és általában erre mozgok: http://www.youtube.com/watch?v=y9raJrc-X9k. Ezen kívül Rubint réka videóit is nagyon szeretem, sok közülük szintén fent van a youtube-on. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a linket, lehet, hogy holnap ki is próbálom :P

      Törlés
    2. Én is valamiféle táncot akartam javasolni, ha nehezedre esik a mozgás :)

      Törlés
  4. Harry Potter ♥ és Elfújta a szél ♥...Am én is a Harry Pottert olvastam először, azóta is imádok olvasni :D

    VálaszTörlés
  5. ú de jókat nevettem! :D Cuki a kutya, a szerenádod hozzá pedig frenetikus volt! Imádom a videóidat. A pasit Ret-nek hívkják, csak nem tudom, hogy írják, de szerintem azóta már eszedbe jutott :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi, igen utána persze egyből eszembe jutott :D

      Törlés
  6. Szia!
    Szeretem a videóidat sőt mindegyiket láttam már.Csak így tovább.❤

    VálaszTörlés