2013/08/27

Baviphat Apple AC Therapy éjszakai krém

Image Hosted by ImageShack.us
Baviphat Apple AC Therapy éjszakai krém

Mint tudjátok, az utóbbi időben rendesen megszenvedtem a bőrömmel. Jelentem, azt hiszem kezdek kiláballni a problémából! A megújult arcápolási rutinomban a Baviphat Apple  AC Therapy éjszakai krém is fontos helyet kapott.

Amit ígér:
- Összehúzza a pórusokat, gyógyítja az aknés, mitesszeres bőrt.
- Az alma kivonat serkenti az új bőr képzését, és visszaadja annak rugalmasságát.
- Fenntartja a bőr eredeti PH értékét, ragyogóvá teszi a fakó bőrt.
- Minden bőrtípusra ajánlott, különösen zsíros, problémás bőrre.

Image Hosted by ImageShack.us
Baviphat Apple AC Therapy éjszakai krém

Maga a termék egy irtó édes almás kiszerelésben érkezik. Bűn lenne a szekrénybe rejteni. Ha leszedjük a tetejét, akkor találunk még egy műanyag védőt. Ennek ellenére nem túl utazás barát, könnyen kijön mellette a krém. A cukiság még tovább fokozódik, egy aranyos kiskanál is jár hozzá, hogy könnyebb és higiénikusabb legyen az adagolás. (Amikor a barátom meglátta, azt hitte, hogy egy joghurt :'D)

Az illata valami mennyei. Gyakorlatilag a számban érzem a lédús alma ízét. Ha most írnám, első helyen kerülne be a Legfinobb illatú termékek posztba. Ha ezen felül nem is lenne semmilyen hatása, én már most meg lennék véve kilóra. Imádnivaló kiszerelés és ennivaló illat, ezzel engem teljesen le lehet venni a lábamról. 

Image Hosted by ImageShack.us
Baviphat Apple AC Therapy éjszakai krém

Használata: Este a megtisztított bőrre kell felvinni, a száj és a szem környékét szabadon hagyva. Reggel langyos vízzel távolítsuk el a maradékot. 

A krémnek extra könnyű textúrája van. Nagyon kicsi mennyiség is elég belőle az egész arcra, és ezután könnyen felszívódik. Nem hagy zsíros vagy éppen szárító érzetet a bőrön. Reggel miután megmostam az arcomat, sokkal puhább és kellemesebb tapintásúnak érzem a bőrömet. 
Az arcom legkritikusabb része a homlokom. Szerencsére az agresszív pattanások kezdenek egyre inkább fogyatkozni. Még most sem tökéletes a bőröm, de már kevésbé problémás. Hamarabb gyógyulnak a pattanás utáni sebek és pirosság is könnyebben eltűnik. 
Összességében nekem nagyon bevált, akinek hasonló problémái vannak, mindenképp próbálja ki! 5/5

Image Hosted by ImageShack.us
Baviphat Apple AC Therapy éjszakai krém

Ha te is szívesen kipróbálnád a Baviphat Apple AC Therapy éjszakai krémet vagy akár egyéb más koreai kozmetikumot, látogass el a JWG Beauty webshopba. Nyugalom nincs angol emailezés és drága költségek, ugyanis egy magyar oldalról van szó.
A Baviphat Apple AC Therapy éjszakai krém 2490 Ft-os áron kapható.

4 megjegyzés

  1. biztos nagyon jó lehet vagy csak én vagyok elfogult a koreai termékekkel ^^

    VálaszTörlés
  2. A koreah termékek úgy néz ki, nagyon aranyos.

    kisstime.co.uk

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem ezt a krémet és a márkát is. Nekem a mangós arcradír is bevált, még az epres arcmaszk beszerzését tervezem.

    VálaszTörlés